Quantcast
Till salu inom: ”

pomchi pomeranian chihuahua säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Chihuahua

Nyköping
Chihuahua

Örebro
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

3 st söta pomchi valpar som idag har varit hos veterinären och blivit vaccinerade, chippade och veterinärbesiktigade. Är även avmaskade x3. Två hanar och en tik som söker kärleksfulla hem, väldigt sociala och älskar att vara ute. Uppvuxna med barn och andra hundar. Efter sunda och friska föräldrar. BILD 1: HANE BILD 2: HANE BILD 3: TIK (väldigt lik sin mamma) BILD 4: MAMMA BILD 5: MAMMA BILD 6: PAPPA Pris: 7500:- för hane 8500:. för tiken EJ AVBETALNING ELLER FODERVÄRD!!!! ENDAST SERIÖSA GÖRE SIG BESVÄR!! !!!OBS!!! RING HELST
En väldigt social, lekfull, gosig och hängiven kille söker nytt hem. Just blandningen chihuahua/pomeranian är väldigt lyckad, även kallad Pomchi. Han blir 1 år den 19/6-13, är viltfärgad och ser ut som en liten rävunge. Han är van att åka bil, sitter då i "kattbur", van vid barn i alla åldrar, katter och andra hundar. Vi har honom lös på gården men har även sele och koppel ibland. Vid intresse så ring eller maila för mer info och bilder. Pris går att diskutera.
Underbart söt liten mini pomchi har blivit 9 veckor och det är dags att hitta sin blivande familj. Hennes mamma är chihuahua och hennes pappa är pomeranian. Hon kommer att likna pappa mest. En liten lurvig prinsessa är hon. Väldigt glad och framåt och tillgiven, följer efter var man än går. Hon är besiktigad ua, vaccinerad, chippad och avmaskad. Hon är även registrerad i jordbruksverket. Det går jätte bra att komma och träffa henne och hennes föräldrar, men tänk på att det är en väldigt liten hund. Ej avbetlaning eller fodervärd!
Nu finns en av de mest älskvärda sötnosarna ledig att tinga! Puma är en rar Chipom tös som är 12 veckor och därmed redo att bekanta sig med sin nya familj! 50-50% Mix av Chihuahua och Pomeranian som resulterat i en ytterst kärvänlig liten varelse full av glada hyss och upptåg! Veterinärbesiktigad utan anmärkning Avmaskad ett flertal gånger Vaccinerad Id-märkt med chipp Ring eller skriv en rad (bifoga telenummer) och berätta lite om vilken hemmiljö som erbjuds
Hej, jag heter "Thor" och är en liten kortpälsad pomchi grabb som är född den 26 April 2014 (är 10 veckor nu). Jag är en riktigt liten kelgris, lugn och harmonisk. Kompakt och robust för min storlek, och kan hänga med på det mesta! Jag bor med båda mina föräldrar som man kan träffa. Jag är vaccinerad, chippad, avmaskad och veterinärbesiktigad och önskar en egen flock nu som är glada & snälla och behandlar mig som en i familjen!