Quantcast
Till salu inom: ”

teleflex styrning båt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Blandat

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nästan Ny styrpulpet båt säljes ur dödsbo, endast provkörd ett fåtal ggr med lånad motor, Mycket fräsch trailer medföljer. 4,50 Meter lång och 1,70 Meter bred 4-5 sittplatser Båten är såklart i ett fantastiskt bra skick, Har Teleflex styrning, Och LED spotlights från NORTH under pulpiten, Har höga fribord och dubbelbotten. BORTVRÄKES FÖR: 19995:- vid mycket snabb och smidig affär är en prisjustering möjlig. Ring för mer info och visning MVH // Marcus Tele: 076-0539032
Ska nu sälja min fina hardtop båt! Sprillans ny teleflex styrning monterad. Alla teak detaljer i båten är nyoljade. Motorn är en 40hk mariner från -96 som går hur bra som helst. Har även en ny 30km/h kärra som kan köpas till. Kan även tänkas byta mot mindre öppen båt med motor + pengar! Båtvagn kan köpas till Billigare vid snabb affär Ring eller maila!
Hej har en frän sport båt går som ett skott. Båten har ett vebotnat skrov som gör att den ät extremt lätt planande även med en lite mindre motor. Hade en 70 hk på den då gjorde den mellan 45 å 50 knopp. Men går även å häkta på en 15 hk å ha till barnen å upp till 90 hk skulle ja våga hänga på. Den har även riktig teleflex styrning två sitsig å färdig att dunka i ljud. Ring eller mejla för mer info
tjena jag har en gammal sport båt jag lär bli av med har för mycket projekt så hinner inte med den. jag vet inte vad det är för märke på båten de som saknas är motor och stolar men det finns teleflexstyrning i den redan o gas reglage. sätt på motor o i med ett par stolar sen e det bara o åka. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stabil, trevlig styrpulpet. Något färgrik, vilket inte ökar stöldbegäret på något sätt. I våras målades botten, nytt batteri, ny styrningteleflex, nytt el, ny brandsläckare. Ekolod och länspump. Motorn är från -94 med separat oljesmörjning och hydraulisk tilt. Båten runt 90-tal. EU-släp, nybesiktad och godkänd för 80 km/h. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.