Quantcast
Till salu inom: ”

terrarium blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

FINT AKVARIUM - 94 liter! Rätt så stort & fint akvarium - inte mycket använt - har mest bara legat i förrådet. Har tjockt och fint glas som inte är repigt! Kan köpas med eller utan doppvärmare och innerfilter och grus. Utan tillbehör kostar det 300 kr. Med tillbehör 600 kr. Bredd: 75 cm Höjd: 36 cm Djup: 35 Maila,sms:sa eller ring: 076 - 777 40 90 V.g!!!!! Lämna ett meddelande på mobilen om jag inte kan svara på en gång, tack! :-)
Tja! Har 2st Nätpyton till salu. Har en hane som är 4år på ungefär 3,5meter och en hona som är 2år på lite mer än 2meter. Båda är mycket hanterbara. Ömsar och gör sina behov bra. De säljes med ett komplett terrarium med måtten 350x100x75 cm. Det är delbart så om man vill kan man få två mindre terrarium. Finns det några frågor så är det bara att ringa. Byter gärna mot någonting mindre. Skickar gärna mera bilder =) Pris: Ge mig ett bud så får vi se. Mvh
Hej säljer nu min leguan pga tidsbrist och att min flickvän är rädd för den :( Det är en hanne på ca 7 år fin i färgerna äter,ömsar och bajsar som han ska han är mellan 140 och 160 cm. Terrarium med inredning med följer. Måtten är 125h , 125b, 70d. Han är en könsmogen hane som behöver mycket tid och omsorg. Du som ringer ska ha vana och kunskap om leguaner annars behöver du inte höra av dig och ödsla min tid. pris kan diskuteras vid intresse. priset är inte det viktiga utan att han får ett bra hem.
Leguan med ett hemma bygge till terrarium... Vill inte ha honom kvar då det inte finns tillräckligt med tid till att ha honom ute.. Han e ca 50 cm lång och äter bra.. Priset e för leguanen.. vill ni inte ha terrariumet så går det lika bra det men det e fortfarande samma pris... Bilderna ligger tyvärr på sidan... men man ser ju i alla fall hur allt ser ut... Ring... Maila inte
Skäggagam/ Reptil/ Terrarium. Mycket fin & snäll reptil, skäggagam, säljes pga vi inte har lika mycket tid längre som han förtjänar. Fin och välgjord terrarium ingår med klätterbakgrund, o ny värmelampa, ny värmematta, och nybytt lysrör med det rätta ljuset som reptiler behöver. (UV-ljus). Mått terrarium: 102 * 51 * 51 cm. Vi är noga med var han (Geckie) hamnar, till ett livslångt hem resten av sitt liv, (han är ca 5 år nu) , så berätta mer om dig i ett litet mail till oss är du snäll!