Quantcast
Till salu inom: ”

teutonia liggdel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu säljer vi vår fina barnvagn Teutonia Sport som är från 2005. Vår dotter är det andra barnet som har använt den. Det finns en liggdel med. Den har vändbart handtag som gör att man inte behöver köpa ny vagn när det är dags för barnet att åka framåt. Uppblåsbara däck. Lätt att fälla ihop. Lätt att tvätta eftersom allt tyg går att ta av. Bra handtag som går att höja, för oss långa pappor och mammor. VAGNEN FINNS I LERUM. Är ni intresserade så ring!
Teutonia vagn 07,med hård liggdel och separat sittdel. 5-punkts bälte i sittdelen.Vagnen är svart med vit insida, och beige insida på sittdelen. Vändbart och reglerbart handtag. Punkteringsfria hjul. Förvaringsfickor både insida och utsida på liggdelen och stor förvaringsficka på sufletten. Även "tittlucka" i sufletten om du kör barnet "ifrån" dig,så du kan se barnet. Praktisk och rejäl vagn. Teutonia original regnskydd medföljer. Priset prutat och klart. Först till kvarn
Säljer nu vår Teutonia Liggdel som är ljusgrå utanpå och mörkgrå inuti. Den passar te.x. Teutonia Cosmo, Spirit S3 m.fl När vi köpte liggdelen, följde det med en ny sufflett som fortfarande är ny då vi ej använt denna. Den följer med samt ett regn skydd som passar liggdelen. Ring eller maila vid intresse, samt bara att höra av er om ni har frågor eller vill ha fler bilder.
Teutonia Spirit S3 2010, mörkbrun (ord.pris 6500 kr) Lagerrensning! Helt ny vagn, uppackad 9 juni 2011. Endast ett exemplar! Stort svängbart framhjul som går att låsa vid behov, vändbar sittdel, sittvagnstäcke, varukorg och regnskydd. Som sittvagn från ca 6 månaders ålder. Om du ska ha den från nyfödd behöver du köpa till en liggdel. Vi har tre alternativ i så fall: mjuklift, hårdlift eller separat liggdel. Alla finns i samma färg som vagnen. Vi kan skicka vagnen till dig, om du inte har möjlighet att hämta den i vår butik i Karlstad. Frakten kostar då 195 kr.
En mycket fin Teutonia Fun från 2010 säljes. Liggdelen är använd max 5 gånger och är i nyskick. Sittdelen är mycket sparsamt använd till ett barn då detta har varit en "extravagn" som mest har rullat inomhus i köpcentrum. En liten anmärkning finns att göra på handtaget där skumgummit är aningen skadat på två ställen men detta är knappt märkbart (se bild). Därav det låga priset för denna vagn! I övrigt som ny! Finns i Norrtälje, kan ev. fraktas till Stockholm.