Till salu inom

"theremin blocket säljes"

Nacka
Igår

Foscarini Caboche Media tra...

8 000 kr
Blocket.se
Sverige
Igår

Stokke

150 kr
Blocket.se
Igår

2 Sängar Sultan Sturefor

200 kr
Blocket.se
Butik Vimmerby
Igår

Saab 9-5 SportCombi 2.3 T B...

34 900 kr
Blocket.se
Kristianstad
Igår

Helt ny altandörr 3glas

8 800 kr
Blocket.se
Tumba
Igår

Iphone 12 pro max

10 000 kr
Blocket.se
Årjäng
Igår

Ståldörr

3 200 kr
Blocket.se
Berg
Igår

VW Typ 1 1300 Bubbla Custom

52 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Theremin från Golem Instruments

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Jag säljer en så gott som oanvänd theremin från den tyska tillverkaren Golem Instruents. Thereminen fungerar genom att du med ena handen styr pitchläge och med den andra volym. Den har tre olika reglage för inställningar: ett för tonhöjd vid utgångsläget, ett för pitchkänslighet och ett för volymkänslighet. Jag själv köpte den för ca en månad sedan direkt från tillverkaren för 199 Euro plus frakt. och har sedan dess använt den sammanlagt ca 20 minuter. Resten av tiden har den förvarats i en låda. Kan hämtas i Kista eller eventuellt i Stockholm centralt. Naturligtvis kan jag även skicka på posten om köparen betalar för detta.
1 300 kr
Blocket.se

Gitarrer, Hammondorgel och Theremin

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
-Epiphone Sheraton II, 2000:- Slitet yttre skick, men låter och spelar fint! -Epiphone Wildcat, 2000:- Fint drag med P-90 mickar, och schysst bigsbysvaj. Några få dings, annars i fint skick! -Hammond P-100, Bud! Byggd i Danmark tidigt 1970-tal. Skulle behöva en hel del omsorg och fix för att återfå sin ursprungliga potential. Nya rör!! -Moog Etherwave Theremin, 2500:- Theremin i fint skick! Lite slitet yttre. -Dockan Olle, Bud! Olle vill ha ett nytt hem!
2 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Theremin

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
Etherwave Theremin säljes i nyskick. Kolla på You tube vilka möjligheter det finns med denna mackapär.
2 700 kr
Blocket.se

Moog Slim Phatty demo-ex

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Slim Phatty är en Little Phatty Stage II som desktopmodell där du kan köpa till racköron (3HE) eller ett schysst trähölje. Slim Phatty är Moogs billigaste och mest portabla synth någonsin! En Moog som passar både din ryggsäck som budget! Slim Phattys hundra procentiga analoga signalväg, smidiga användargränssnitt, robusta konstruktion och rika MIDI/USB/CV funktionalitet gör den till ett måste för producenter, turnerande musiker och DJ:s. Mullrande basar och skrikande leadljud ryms nu i ett högkvalitativt instrument, endast 17 brett, idealiskt för den resande artisten med laptoppen som verktyg. Slim Phatty är baserad på Little Phattys ljudmotor och är den senaste ättlingen till den legendariska Minimoog Model D med dess klassiska filter. Förutom att forma ljudet av oscillatorerna är Slim Phattys filter ett värdefullt produktionsverktyg som kan användas för att bearbeta externa ljud. Krydda dina favoritljud med allt från mjuk analog värme till skrikande resonansfiltersvep! Slim Phattys storlek gör den till en idealisk röst expansion för din befintliga utrustning, med två oscillatorer av massivt Moogljud som alltid bara är en midikabel bort. En ny stämningsfunktion gör det lätt att utforska alternativa skalor och stämningar vilket gör den till ett kraftfullt globalt instrument för de flesta musikstilar. Som tur är levereras Slim Phatty med en universell strömadapter! Förutom MIDI och USB erbjuder Slim Phatty en CV ingång, vilket ger den obegränsade möjligheter till ljudskapande. Koppla ihop den med Moogerfoogers, CP-251 eller andra Moog synthar (eller varför inte en Mooggitarr!) och skapa fantastiska ljudlandskap som tidigare bara varit möjligt på stora modulära system. Anslut till CV:n på en Etherwave Theremin Plus eller MP-201 Multi-Pedal och det ger dig nya unika uttrycksformer! Nypris: 6895:-
5 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj