Quantcast
Till salu inom: ”

theremin blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer en så gott som oanvänd theremin från den tyska tillverkaren Golem Instruents. Thereminen fungerar genom att du med ena handen styr pitchläge och med den andra volym. Den har tre olika reglage för inställningar: ett för tonhöjd vid utgångsläget, ett för pitchkänslighet och ett för volymkänslighet. Jag själv köpte den för ca en månad sedan direkt från tillverkaren för 199 Euro plus frakt. och har sedan dess använt den sammanlagt ca 20 minuter. Resten av tiden har den förvarats i en låda. Kan hämtas i Kista eller eventuellt i Stockholm centralt. Naturligtvis kan jag även skicka på posten om köparen betalar för detta.
-Epiphone Sheraton II, 2000:- Slitet yttre skick, men låter och spelar fint! -Epiphone Wildcat, 2000:- Fint drag med P-90 mickar, och schysst bigsbysvaj. Några få dings, annars i fint skick! -Hammond P-100, Bud! Byggd i Danmark tidigt 1970-tal. Skulle behöva en hel del omsorg och fix för att återfå sin ursprungliga potential. Nya rör!! -Moog Etherwave Theremin, 2500:- Theremin i fint skick! Lite slitet yttre. -Dockan Olle, Bud! Olle vill ha ett nytt hem!
Etherwave Theremin säljes i nyskick. Kolla på You tube vilka möjligheter det finns med denna mackapär.
Slim Phatty är en Little Phatty Stage II som desktopmodell där du kan köpa till racköron (3HE) eller ett schysst trähölje. Slim Phatty är Moogs billigaste och mest portabla synth någonsin! En Moog som passar både din ryggsäck som budget! Slim Phattys hundra procentiga analoga signalväg, smidiga användargränssnitt, robusta konstruktion och rika MIDI/USB/CV funktionalitet gör den till ett måste för producenter, turnerande musiker och DJ:s. Mullrande basar och skrikande leadljud ryms nu i ett högkvalitativt instrument, endast 17 brett, idealiskt för den resande artisten med laptoppen som verktyg. Slim Phatty är baserad på Little Phattys ljudmotor och är den senaste ättlingen till den legendariska Minimoog Model D med dess klassiska filter. Förutom att forma ljudet av oscillatorerna är Slim Phattys filter ett värdefullt produktionsverktyg som kan användas för att bearbeta externa ljud. Krydda dina favoritljud med allt från mjuk analog värme till skrikande resonansfiltersvep! Slim Phattys storlek gör den till en idealisk röst expansion för din befintliga utrustning, med två oscillatorer av massivt Moogljud som alltid bara är en midikabel bort. En ny stämningsfunktion gör det lätt att utforska alternativa skalor och stämningar vilket gör den till ett kraftfullt globalt instrument för de flesta musikstilar. Som tur är levereras Slim Phatty med en universell strömadapter! Förutom MIDI och USB erbjuder Slim Phatty en CV ingång, vilket ger den obegränsade möjligheter till ljudskapande. Koppla ihop den med Moogerfoogers, CP-251 eller andra Moog synthar (eller varför inte en Mooggitarr!) och skapa fantastiska ljudlandskap som tidigare bara varit möjligt på stora modulära system. Anslut till CV:n på en Etherwave Theremin Plus eller MP-201 Multi-Pedal och det ger dig nya unika uttrycksformer! Nypris: 6895:-