Quantcast
Till salu inom: ”

tibetanska tempelhundar shih tzu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag söker efter en dagmatte till vår lilla hund Emma. Emma är av rasen Shih Tzu och mycket människokär och snäll mot barn. Hon trivs bäst när hon får ligga och sova, kela eller ta en mysig promenad. Perfekt för dig/er som är pensionär/arbetar hemifrån eller helt enkelt bara vill ha lite sällskap av en social söt tjej. Hon skäller aldrig och kan vara hemma själv om det skulle behövas. Vi bor på Östermalmsgatan och arbetar inne i stan, bestäm vad som passar dig bäst om du vill hämta henne under dagen eller om vi skall lämna och hämta henne innan/efter vi arbetat. Ring om du har frågor eller vill träffa Emma för att se om personkemin stämmer. Emma väger ca 5,5 kg och är ca 30 cm hög. Hälsningar Emmas matte Tanja Jacobsson
Vi måste tyvärr sälja vår shih tzu valp, hane, pga. flytt till husdjursfritt. Han är: 7månader SKK reg. stamtavla Ej för avel. enbart sällskap vet bes vacc x2 avmas. x2 chipmärkt Han gillar alla djur, katter mm. Pga. flytten, så sätter jag ett lågt pris på honom. Endast seriösa göre sig besväret att höra av sig, då hemmet är viktigt. Lämnar ej ut honom till personer under 25år. Gärna barnfamilj el. pensionär. Hör av er om det skulle vara en valp för er.
Jag har ett litet gäng valpar till salu, 6 tikar och 1 hane. Hanen är den bruna valpen längst till höger, resten är ju tikar. Valparna föddes den 14 januari och kan tidigast flytta till nya hem 11 mars då dom har blivit 8 veckor. Mamman är 75% lhasa apso 25% shih tzu och pappan är 100% lhasa apso. Väldigt goa hundar som inte fäller, uppvuxna i vårat hem och vana vid barn. Vid flytt så är valparna vet. besiktade, chippade, vaccinerade, dolda fel försäkrade och avmaskade. Att tinga en valp kostar 1000 kronor som inte återbetalas vi ånger. Restrerande summa betalas vid leverans då även en liten filt och en liten påse hundmat medföljer. Ring eller maila vid intresse eller fler frågor.
Nu är det dags för världens sötaste lilla valp att hitta ett nytt kärleksfullt hem. Mamman är Tibetansk spaniel med stamtavla och pappan Shih Tzu. Detta är en perfekt mix då dessa båda raser är Tempelhundar. Hon är född den 11 januari, och hon är leveransklar 4/4. Vid leverans är hon veterinärsbesiktigad, chippad och vaccinerad. Ni kommer även att få foder till henne. Hon är dessutom rumsren så det jobbigaste med att ha valp slipper ni. Hon är också van vid andra hundar, stora som små. Hon är en väldigt glad, snäll, busig och lättlärd valp. Det är helt omöjligt att inte bli kär i henne. Pris 4000 som kan delas upp på två ggr. Ring eller maila vid intresse. Jag kan skicka fler bilder om önskemål finns.