Quantcast
Till salu inom: ”

ticket to heaven åkpåse säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Åkpåse

Karlstad
Jumpsuit

Gävle
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Gör plats för lek och skratt Vi har nu fått in Ticket to Heavens nya höst / vinter-kollektionen, där design och funktionalitet kombineras på ett underbart sätt och ger barnet utrymme att röra sig och leka. Kläderna är levande, fulla av smarta och eleganta detaljer. Massor av fina regnkläder och höst/vinterkläder. Vi har även Ticket to Heavens åkpåsar. Välkommen till oss vi ligger vid ICA Maxi i Kungsbacka!
Bugaboo cameleon denim 007 i fint skick. - Liggdel - Sittdel - Bygel - Regnskydd - Myggnät - Vinterdäck Åkpåse från Ticket to heaven i mörkblå som passar till denimfärgen. - Vind och regnavstötande - Passar både till liggdel och sittdel - Äkta dun som andas och håller värmen bra Skötväska Armani i mörkblåfärg som passar till denimfärgen. Kan endast kontaktas via telefon.
Jätte fina åkpåse säljes: 1 st dun åkpåse från ticket to heaven rosa 400kr 1 st guld åkpåse från casualplay med underbart Teddy foder 300kr 1 st brun casualplay åkpåse till babyskydd med skinndetaljer och underbart teddy foder 250kr Alla åkpåsarna är i jättefint skick, knappt använda. Passar i alla vagnar tex Urban jungle, bugaboo, brio, emmaljunga mm Vid frågor hör av er!
En snygg åkpåse i glansigt tyg men dragkedja framtill. Åkpåsen har dragsko upptill och halkskydd på påsens undersida som gör att åkpåsen inte glider ner utan sitter på plats i vagnen. Mått: 94 cm lång och ca 48 cm bred. Kan göras till en täckfilt. Håller kyla och fukt ute. Denna produkt är fylld med 100% naturligt anddun och fjädrar. Använd en säsong till ett barn. Som NY Butikspris 1100 kr Kan skickas om så önskas
Åkpåse som använts endast några gånger och alltså i mycket gott skick. Åkpåsen har fleecefoder och dragkedja fram- och nedtill. Det finns dragsko upptill och halkskydd på undersidan som gör att åkpåsen inte glider ner utan sitter på plats i vagnen. 100% naturligt anddun och fjädrar. Eftersom det är dragkedja framtill så kan man ha den i alla typer av vagnar, smala som breda. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.