Quantcast
Till salu inom: ”

åkpåse fårskinn säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer våran sparsamt använda mountain buggy, färgen är svart både på liggdel och sittdel, ej solblekt, allt är som nytt förutom någon repa på chassit som lätt blir! Det följer med ett fårskinn, en åkpåse av märket one tree hill, och orginal regnskydd. Nås helst via telefon, men kikar även mail varje dag! Prutat och klart. 5.500 :) har knäppt en massa bilder med både sitt och liggdel på, som jag kan skicka om intresse finns!
Barnvagn av märket Teutonia från -07. Liggdel för spädbarn 0-6 mån Bas sittdel 6 mån - 3 år , avtagbar så att man kan ändra barnets färdriktning. Åkpåse av fårskinn. Regnskydd , vindskydd och parasoll. Den har förvarats inomhus och är hel, ren och fräch! Lätt aluminiumchassi Stort, svängbart framhjul. Mycket lättkörd! Enkel hopfällningsmekanism. Rymlig varukorg Totalvikt ca 14 kg Mått 110x62x106 cm cirka. Maila eller ring Tobias.
Marinblå åkpåse, helfodrad med äkta fårskinn av märket BRIO.. Blixtlås på båda sidorna och knäppning högst upp för att kunna reglera storleken. Varm och skön nu till vintern. Maskintvättbar! Åkpåsen har inga hål för sele så den passar bäst att använda i liggdel (om man inte själv vill göra hål för sele). På ett ställe har fårskinnet släppt från yttertyget (några centimeter längst nere i åkpåsen, vid blixtlåsets början) men detta kan enkelt sys ihop igen eller limmas med textillim.