Quantcast
Till salu inom: ”

tms återförsäljare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer nu min TMS Via som är en klass 2 moped (icke en EU-moppe). Jag har haft mopeden i ägo sedan 2008 då den var nyinköpt hos en moped återförsäljare. Mopeden har alltid gått fint, har aldrig haft några problem med den, aldrig vurpat, kraschat, krockat eller ramlat på mopeden. Jag har endast kört mopeden i stadstrafik på sommaren. Information om mopeden: Motor: 1-cylinder 4-takt. Kylning: luft Max hastighet: 60km/h (får dock endast köras i 30km/h) Bränsle: 95/98 blyfri. Volym på tanken: 5 liter Däck: 12" Storlek: 1780x710x1140mm Vikt: 84kg Mätarställning: 382mil Medföljes: Godkänt skivbromslås samt en packbox, det finns även ett rattlås på mopeden. Mopeden är snålt körd och säljes nu billigt för enbart 7000 kr! (nypris 11 000 kr) Kan nås på telefon och e-mail dom flesta timmarna på dygnet. Hör av dig om du är intresserad :)
TMS Classic**Klass:1** Årsmodell: 2008 Mätarställning: 420 mil Färg: Röd Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, Scooterpunkten AB är en av Sveriges största återförsäljare av moped och scooter. I vårat sortiment finns klass:1&2 mopeder/scooters, mopedbilar, MC-scooters, ATV, MC och cyklar. Vi är auktoriserad återförsäljare . Vi har alltid många fordon hemma för att du som kund ska kunna provsitta och känna efter vad som passar din livsstil och dina behov bäst. Vi har även ett stort sortiment av reservdelar och tillbehör. I vår auktoriserade verkstad finns mycket kunnig och serviceinriktad personal som utför service och reparation av moped, moped bilar, MC, ATV, cykel m.m. Vi har kurser för både AM-körkort och förarbevis. Utbildning startar minst en gång per månad under säsong. Vi erbjuder fri leverans(Skåne och Blekinge) vid köp av mopedbil och 4-hjuling. Vi kan erbjuda förmånlig finansiering genom Wasa Kredit. Butiken har öppet vardag 10-18(Lunch 12-13) lördag 11-14 Har du frågor? Ring oss gärna på 042-147368 Välkommen till en bra affär.
TMS Z2-07 Nyköpt aug.-08. Tjejkörd 260 mil. Service gjord hos återförsäljare. Mycket fint skick.
Säljer nu min moppe som jag inte har använt på två år. Köptes sommaren 2009 och har sedan dess körts 379 mil. Har provkört den och det var inga problem. Servad utav återförsäljaren. Fint skick, otrimmad. Mejla eller ring.