Quantcast
Till salu inom: ”

tms moped säljes

Tms f2

Hallands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

jag säljer nu min trogna tms för att det är något problem med motorn. och eftersom att jag inte är ett dugg bra på att meka så kan jag inte fixa det. jag har ingen aning om vad det är för fel men jag antar att det är ngt enkelt eftersom att den funkade bra förra sommaren men när jag startade den nu när det blev varmt så lät det konstigt om motorn. därav det låga priset. priset är diskuterbart och jag kan även byta mopeden mot en fungerande äldre 30-moppe. ring eller maila för mer information.
Nu är det dags för dottern att sälja sin moppe eftersom den inte används. Det är en TMS Classic-08. Den har bara gått ca 50 mil och är "tjejkörd" Den startar alltid på första försöket och har aldrig strulat, den är även perfekt att ha till jobbet. Finns ett litet fel, ena bromsen är lite seg men det är enkelt att fixa till. Det finns en packbox att sätta dit och även den andra backspegeln. Detta skickas självklart med !
Nu har sonen tröttnat innan han äns hann börja, m a o en alldeles ny SuperMotard Spec: Storlek: 2035×890×1230mm Sitthöjd: 850mm Maxlast: 130Kg Maxhastighet: 45Km/h Hjulbas: 1390mm Vikt: 113Kg Tankvolym: 10liter Bensin: 95 oktan Broms fram/bak: Skrivbromsar Aluminiumfälgar Motor: 2-takt, 1-cylinder, 49,6cc Kylning: Vattenkyld Motorstyrka: 4 kw/8500r/min Start: El/Kickstart Växellåda/Transmission: 6-vxl/kedja Spec Dellorto förgasare PHBN 16 FS. Nypris:19000 kr Jag har både egen telefon och mail .
tms eu 45 moped årsmodel 2008 går bra bra däck gått 650 enligt mättaren men viren är av bra bromsar elstart+kikstart 2 bagspeglar forvaring till hjälmen prutart oklart 2700kr
Ska nu sälja min moped eftersom jag har fått körkort och inte längre har användning för den. Den är inköpt i aug -07 och den är tjejkörd. Den startar alltid i alla väder och har gått som en klocka hela tiden. Pluggen sitter kvar, dvs. den är inte trimmad och går just nu i ca 40 km/h. Framskärmen är sprucken på höger sida (se bild) Prisförslag: 5500:- Annars högstbjudande, dock inga skambud!