Quantcast
Till salu inom: ”

tms classic 50cc reservdelar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej säljer min baotian tms classic 50cc, lite små fix men inget som hindra en att köra den, funkar utmärkt. De medföljer en hel moped till som reservdels då vi redan har plockat lite på den och satt på den som funkar, de finns papper och registerings skylt reservdels mopeden är en 30 och den andra är eu moped De som behövs göras är Ett blinkers relä och hastighetes mätaren och fixa avgassystemet ( då den låter lite bultarna har gått av) på mohlins i kristianstad kostar blinkers relä 89:- och hastighetes mätare 69:- så de är inga dyra saker att fixa. pris 3000:- för mer info ring,mailar eller smsa svara alltid
Div klass 1 EU-mopeder säljes som behöver mer eller mindre hjälp att komma på fötter igen alt reservdelar till någon som redan har en liknande. Mycket bra projekt för någon som har tid att ge dom lite omsorg. Nu finns: 1. Peugeot speedfight 1, 2-takt vattenkyld delvis nedplockad kylare. 2. Peugeot Speedfighter (troligen 2) 2-takt 100cc OBS MC. 3. TMS classic 50CC grå förmodligen sent 2000-tal nedplockad cylinder,delar finns. 4. Longlja blå 2-takt ganska trashig men motor, och div delar finns. Förvarad utomhus. OBS! Allt säljs som skrot och reg papper saknas. Inköpta på polisgodsauktion för ett antal år sedan, kvitto finns. Mail kontakt då jag måste plocka fram det som är av intresse. Säljes till högstbjudande och först till kvarn.
Baotian TMS CLASSIC 50cc 2007 Mopeden är krockad och har sned framgaffel och en del trasiga kåpor men bra fungerande motor och andra delar okej. Funkar att plocka delar från.