Quantcast
Till salu inom: ”

reservdelar tms offroad 50cc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hej nu säljer jag min eu moped för jag ska ta körtkort på motorcykel. Det är en tms offroad 50cc Fungerar felfritt har precis kommit förbi 400 mil så jag har servat den. det är en 4 takt o går i ca 60-65 km. Inga synliga fel alls ser nästan ut som ny jag är andra ägaren Tanken rymmer 10 liter. sitthöjd är 85 cm o den väger 115 kilo. är det något så är det bara att skriva ett mail så svarar jag kollar mailen ofta. Bilder kan skickas fler om ni vill. Kan tänka mig byta mot en fyrjuling eller något annat kul skicka ett mail på vad så hör jag av mig.
Okej.. Det är dags att bli av med min trogna moped som har blivit utsatt för det mesta. Den saknar backspeglar, elektronik, startlås (där man sätter in nyckeln och startar den), har spruckna kåpor, gasvajern är av - men den startar fortfarande efter lite försök och krigande. Något som är bra iallafall är motorn som är i princip ny, körd i kanske 2 månader. (se bild) Om man lägger ner lite tid och kärlek kan man få den att må bra igen! Info om mopeden: Registrerad EU-moped 4takt, 1 cylinder cylindervolym: 49cc Max motoreffekt: 2,5Kw, 3,4Hk Borrning/slag: 39x41, 4mm 4 växlar Kedjedriven vikt: 115kg Maxlast: 200kg sitthöjd: 85cm Motorn utbytt i våras, se bild
Går bra säljes p.g.a körkort. Mopeden är i bra skick. Diverse reservdelar finns och säljes separat ring för info och pris.
Diverse delar till tms offroad -07. Ring för info vilka dela som finns.Exempel fälgar och däck,tank,spoilers,koppling,broms,gasreglage m.m. pris för allt 1300 alt överenskommelse.