Quantcast
Till salu inom: ”

tms offroad 50cc renovering reservdelar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Lamellgardin

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu var det dags att sälja min moped. Det är en TMS offroad EU-moppe 50cc och har precis gjort 100 mila servicen på den, strax innan snön kom, så den har inte gått så mycket mer än så. Den har aldrig varit trimmad och jag är första ägaren. Det ända jag har gjort med moppen är att förkortat växlingspedalen då den var lite lång. Mopeden är för övrigt en 4-taktare. Jag har fler bilder om det så önskas som jag kan skicka via mailen. Har du några frågor är det bara att maila eller höra av er. Jag nås dagligen på 076 2428208 Vid snabb och enkel affär kan jag gå ner lite i pris!
Hej! Ska nu sälja EU Mopeden. Det är en Tms Offroad 50cc Lite info: Den är otrimmad Miltal: 345mil Tanken rymmer: 11liter 3,5 Hk 4takt luftkyld Går 76km/h mätt med gps (nerförsbacke) 4vxl Skivbromsar Köpte den ny för 12 000 * Den har fungerande elstart * Nytt batteri på 9Ah * Nytt bakdäck det har gått max 2mil * Röktonat bakljus och blinkers * Stereo med 3,5 mm telefonkontakt ingång, 2 högtalare och en 4½ tums bas. * Bytt glödlampan till H4 i Hel/Halvljuset * Stylad Och det tråkiga: Stötdämparna fram läcker lite grann, men inget allvarligt. Har säkert glömt något ring eller mejla för mer info! Jag talar endast Svenska! Prutning sker på plats!
Säljer nu min Tms Offroad 50cc 2008, den har gått 75 mil då jag köpte den nästan helt oanvänd vid 11 mil. Har själv varit väldigt nöjd dom milen jag kört och har aldrig haft något strul med själva motorn. Den startar väldigt lätt och både elstart och kick funkar. Det enda problemet är att framlyset glappar, dock finns det ett reglage vid vänster pekfinger som kan hållas in för att lyset ska funka hela tiden. Detta går förmodligen att fixa genom att koppla om sladdarna eller leta upp vart det glappar. OBS. just nu sitter det en 24mm förgasare på, Lördagen den 23/6 kommer jag att byta tilbaks till orginal, vill du ha 24mm´s förgasaren rekomenderar jag att kontakta mig innan Fredag kväll (24:00), helst via sms eller samtal. Mopeden finns att hämta på Hasslö Billigare vid snabb affär. MVH //Pontus
jag ska sälja min Tms offroad 50, är ej säker på mil-talet men det är någonstans mellan 200 - 300 mil. Tyvärr så "hoppar" 2:ans växel men annars går den bra. Den har stått inomhus under vintrarna och har inte använts på ca 2 år. Jag säljer den för att den ej används längre. Cylinder volym: 50cc Tankvolym: 11 liter (har reserv tank) mil-tal: 200 - 300 mil el och kick start 4 - växlad 4 takts motor Skivbroms fram och bak
Hej! Ska nu sälja min välvårdade Tms Offroad 50cc som är i mycket bra skick. Årsmodell 2010, uttagen i Maj 2010 4-takts motor Har gått endast 203 mil Den är Ej trimmad, och har aldrig varit trimmad Ett kedjelås medföljer Digital instrumentpanel Servad vid 100 mil hos en auktoriserad Tms verkstad, har även bytt olja varje år. Jag har tagit väl hand om den och varit noggrann med att den alltid har stått inomhus och aldrig vinter körd Den är försiktigt inkörd enligt tillverkarens instruktioner. Vill ni ha fler bilder eller mer info så tveka inte att höra av er till mig! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.