Quantcast
Till salu inom: ”

tobi ångstrykare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

AVLÄGSNA ENKELT OBEHAGLIG DOFT FRÅN KLÄDER, HUSHÅLLSTEXTILIER, MÖBELKLÄDSLAR, SÄNGAR, KUDDAR... Tobi använder bara kranvatten inga kemikalier. En full tank med vatten räcker för en halvtimmes ångbehandling och därefter är det bara att fylla på tanken igen. Till skillnad från ett strykjärn kommer Tobi aldrig att bränna eller sveda dina kläder. Ånga är det skonsammaste och säkraste sättet att ta bort skrynklor. Tobi skakar ut fibrerna i kläderna istället för att platta till dem som ett strykjärn. Tobi värms upp på bara 30 sekunder. Tillbehör som medföljer är bla munstycken för gardinångning, kuddar, ryamattor mm samt bag att förvara den i.
En inte så uppskattad julklapp, säljes därför oanvänd med kartong och alla tillbehör. Snabb strykning direkt på galge, av alla material, även av ömtåliga. Bärbar.
Ergorapido electrolux dammsugare350+ Tobi ångstryk 350
TVINS TOBI original. Stryk gardiner och känsliga textilier direkt på galgen! Säljes i mkt fint skick. Köpare betalar ev. frakt.
Använd 1 gång. Fyll bara i vatten, häng dina skjortor på ställningen, ånga. Fingerar utmärkt att ta på upphängda gardinger, skjortor, klänningar m.m