Quantcast
Till salu inom: ”

tobi strykmaskin ånga säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tobi "strykmaskin" underlättar strykningen. Ångan slätar ut tyget på skjortan, blusen eller gardinerna. Bara att hänga på galge (eller gardinerna upphängda) och använda ångmunstycket så slipper du det tråkiga strykarbetet. Pris: 250 kr
Tobi är en strykmaskin som snabbt och enkelt slätar ut skrynklor I stället för att stryka med ett vanligt strykjärn. Mycket bra för t ex skjortor/blusar. Tobi kan du använda på alla material och det går mycket fortare än med ett vanligt strykjärn. Tobi tar även bort obehagliga dofter. Steamern är obetydligt begagnad.
Säljer Tobi strykmaskin i nyskick, aldrig använd. Tobi? är världens första bärbara ångstryksystem Tobi? är en hushållsmaskin utformad för att släta ut skrynklor precis på samma sätt som de professionella ångmaskiner som används av kemtvättsinrättningar och inom modeindustrin Från vardagsplagg till finkläder - Tobi? kan du tryggt använda på alla material och det går fem gånger fortare än med ett vanligt strykjärn. Tobi? tar även snabbt och enkelt bort skrynklor och obehagliga dofter från alla dina hushållstextilier. Tobi?s professionella ångkraft penetrerar tyget effektivt. Samtidigt som den slätar ut skrynklor bidrar den till att bryta ner och avlägsna obehagliga dofter - i en handvändning får du kläder som luktar fräscht och är redo att användas. Med Tobi? slipper du gå så ofta till kemtvätten och sparar därmed både tid och pengar. Maskinen betalar sig på nolltid och innebär sedan en stor besparing. Tobi? använder bara kranvatten - inga kemikalier En full tank med vatten räcker för en halvtimmes ångbehandling och därefter är det bara att fylla på tanken igen. Till skillnad från ett strykjärn kommer Tobi? aldrig att bränna eller sveda dina kläder. Ånga är det skonsammaste och säkraste sättet att ta bort skrynklor. Tobi? skakar ut fibrerna i kläderna istället för att platta till dem som ett strykjärn. Tobi? värms upp på bara 30 sekunder.
Tobi i mkt fint skick, endast använd ett fåtal gånger. Tobi är en hushållsmaskin utformad för att släta ut skrynklor precis på samma sätt som de professionella ångmaskiner som används av kemtvättsinrättningar och inom modeindustrin. ------------------------------------------------------ Tobis professionella ångkraft penetrerar tyget effektivt. Samtidigt som den slätar ut skrynklor bidrar den till att bryta ner och avlägsna obehagliga dofter - i en handvändning får du kläder som luktar fräscht och är redo att användas. Med Tobi slipper du gå så ofta till kemtvätten och sparar därmed både tid och pengar. Maskinen betalar sig på nolltid och innebär sedan en stor besparing. ------------------------------------------------------ En full tank med vatten räcker för en halvtimmes ångbehandling och därefter är det bara att fylla på tanken igen. Till skillnad från ett strykjärn kommer Tobi aldrig att bränna eller sveda dina kläder. Ånga är det skonsammaste och säkraste sättet att ta bort skrynklor. Tobi skakar ut fibrerna i kläderna istället för att platta till dem som ett strykjärn. Tobi värms upp på bara 30 sekunder. ------------------------------------------------------ Prutat och klart! Ring, maila smsa!