Quantcast
Till salu inom: ”

ångstrykmaskin tobi säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min portabla ångstrykmaskin av märket Tobi. Lätt att använda, instruktioner medföljer. Ånga kläderna direkt på galgen, eller gardinerna på plats vid fönstret!! Kan även användas till att ånga bort fläckar på stoppade möbler. Jag har endast använt den två gånger, så den är i nyskick!! Suveränt för den som har en liten klädbutik, eller håller på med hemförsäljning av kläder. Nypriset låg på ca:1200kr Jag vill ha 500kr för den, och vid skickning, så tillkommer frakten för köparen!! Sms:a helst eller maila!!
Till TOBI anvvänds bara kranvatten -ninga kemikalier. En full tank med vatten räcker för en halvtimmes behandling, och därefter är det bara att fylla på tanken igen. Till skillnad från ett strykjärn kommer Tobi aldrig att bränna eller sveda dina kläder eller ngn annan textil. Ånga är det skonsammaste och säkraste sättet att ta bort skrynklor. Tobi skakar ur fibrerna i kläderna istället för att platta till dem som ett vanligt strykjärn. Tobi värms upp på bara 30 sekunder. Jag har en som jag är väldigt nöjd med. Denna TOBI ligger sin kartong, ej upppackad, ej använd. Normalpris 1100 kr. Instr Cd och bruksanv medföljer.
En Tobi, känd från tvins. Använd ett fåtal ggr. "maskinen" + stativ
Säljer en knappt använd ångstrykmaskin Tobi. Köpt på Tvins. För mer information se länken nedan. http://www.tvins.com/products/tobi/tobi.php Välkommen att ringa eller maila.
Tobi, Ångstrykmaskin