Quantcast
Till salu inom: ”

torp västmanland säljes

Uro
F
Västmanlands län
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hans Petter ( Nicolai Cleve Broch) är tillbaka i Oslo som nyrekryterad undercoverpolis i URO-patrullen, med en lysande karriär framför sig. Han riskerar både sitt eget och kollegornas liv för att uppnå resultat i jobbet. I kraft av sin bakgrund smälter han lätt in i kriminella miljöer. På ett undercover uppdrag möter han Mette (Ane Dahl Torp) som känner till HPs bakgrund och hon vet mer om HPs framtid än han själv gör. Vid Stockholm Filmfestival 2006 utsedd av FIPRESCI-juryn till -Årets Northern Light-
Vi vill hyra hus över sommaren. I eller runt Västerås. Stort eller smått. Villa eller stuga. Enkel standard, sommarstandard eller vanlig standard. Möblerat eller omöblerat. Minst från 1/7 till 1/9. Allra helst tills vidare, men då förstås permanentstandard och omöblerat. Vi är en familj på fyra och över sommaren är vi alla fyra ( två vuxna med två flickor i övre tonåren) Men till hösten blir vi två (mor och en dotter). God ekonomi och goda referenser.
Söker ett litet torp att hyra där det inte finns så mycket mer än tystnad.. Naturligtvis är naturen viktig.. Tacksam för alla svar..
Hejsan! Finns det ett torp eller mindre fasighet/villa med värme och varmvatten för 4800:- i närheten av västerås, att hyra hör av dig till mig! Har fast inkomst/pension. Och förvaltare som ser till att hyran bet, i tid varje mån. Önskar att flytta in den 15:e om möjligt i maj-juni. Längre tid, ca 2-3 år. Mvh. Dan.
Torp sökes för permanent åretruntboende av kvinna 40. Gärna 3-5 rum med uthus. Normal standard. Unde...