Quantcast
Till salu inom: ”

hundar till salu västmanland säljes

Klassfesten
F
Västmanlands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är jag tvungen att göra mig av med min bästa vän Biffen då jag har skaffat barn och tiden inte räcker till. Vill att han ska hammna hos en person som lever ett sunt liv dvs rör på sig mycket, då biffen är en rastlös hund som behöver mycket motion och träna mentala untmaningar, han ska inte vara en familjehund då han behöver mycket uppmärksamhet och träning. Ej som första hund, erfarenhet krävs och att kunna lite hundpsykologi. Om du är den rätta personen och får hans tillit så har du en vän för livet /Marie
hej! Lady är en rottweiler/shäfer. Hon är en jätte go tjej och de gör ont i hjärtat och sälja henne men det är de bästa för henne, ja kan tyvärr inte ha kvar henne pgr att ja inte har den tid för henne som hon behöver för ja börjar plugga efter sommaren och kan ej ha kvar henne. hon är jätte snäll och kommer överens me andra hundar. hon är fyra månader och är vacc,chippad,besiktad. . För intresse ring gärna Mvh Angelica 0729471367
Han är väldigt snäll chihuahua, tycker om alla människor, väldigt social och är inte som andra chihuahua hundar. han är 3 år gammal, han har fått spruta och chipp. 75% chihuahua 25% pappillon. helst någon familj/person som redan har en hund eller flera.. för vi vill att han ska trivas, jag säljer hunden för att jag ska flytta. för mer info: mejla eller ring.
Nu måste vi tyvärr sälja våran underbara amstaff blandis som är 5 år gammal. Hon är väldigt snäll och lyhörd och älskar folk och att få vara med. Hon bör vara ensamhund då det är så hon trivs bäst. Vi ser gärna att hon får komma till någon erfaren hundägare som vet vad som krävs för att ta hand om en hund. Vid intresse eller frågor kan ni ringa eller mejla. Priset är inte viktigt utan kan diskuteras vid rätt hem för henne.
är två Jack Russel-pojkar födda den 3 juni, helvita med bruntecknade huvuden, färdiga att lämna sin varma vagga. Dolf har som kännetecken en brun fläck vid svansen och Donner har en brun miniprick på ryggen. Vykortsgulliga. De är mycket trevliga och sociala. Vana med andra hundar, småbarn och katt. Åker bil i bur utan problem. De är mycket lågställda, blir små. Föräldrarna finns på gården, båda lågställda. Bra härstamning. Är vaccinerade, chipmärkta, vet bes u a. Ser fram emot att just Du blir intresserad och är välkommen att ringa. Alla papper i ordning och leveransklara omgående. Bilder kommer att finnas.