Quantcast
Till salu inom: ”

pudel pomeranian valp till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Valp

Köping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Små underbara pudel/pomeranian valpar. Vi är 6 små syskon som söker kärleksfulla hem. Tre hanar och tre tikar. Vi växer upp med barn och andra hundar. Leveransklara 3 januari då är vi: * avmaskade x3 *veterinärbesiktigade * chippade *vaccinerade Kan tingas på en handpenning på 2000:- som ej återfås vid ånger, däremot betalas den tillbaka om det visar sig vara något fel på valpen vid veterinärbesiktningen. Pris: 6500:- Vid intresse ring/ mejla
Hej alla Tikar! Nu är jag redå att bli pappa för första gången. Jag är 1 år och 6 månader och väger 2,5 kg. Älskar att träffa nya hundar och människor. Har ett bra psyke förutom att jag älskar att busa och springa lös ute. Jag är en blandning av Chihuahua och dvärg Pudel. Mamman är en vit renrasig chihuahua och pappa är svart renrasig dvärg pudel. Istället för att ta betalt vill jag ha en valp i ersättning. Jag vill att endast seriösa hör av sig till mig om intresse finns på telefon nummer 0769427674 eller mejla mig och berätta mer om er. Ser helst att det är en chihuahua eller Pomeranian/spets av liten sort.
Nu är det dags för våra små ull bollar,att hitta ett för evigt hem. Nu är det bara lilla tiken Naya kvar,av en kull på 5 valpar. Pappa är en rödsobel Pomeranian. Mamma är svart/vit 50/50 Toy pudel/Yorkshire Även kallad Yorkipoo. Mycket trevliga föräldrar. Naya är social,pigg och jätte gullig. 9v nu och LEVERANSKLAR. Född 2014-05-05. Vet besiktigad UA Vaccinerad Chippad Avmaskad Dolda fel försäkrad i 3 år. Även liv och vet vård försäkrad. Tid,massor med kärlek och ett stort intresse,ska finnas för valpen. Förbehåller oss rätten att välja rätt hem. Går att tinga med handp på 1500:- Återbetalas inte vid ånger!! Skriv och berätta vad ni kan erbjuda lilla Naya. Så kontaktar vi er. Svarar inte på mejl utan tel nr och namn.
Mini-Bichon, tik- och hanvalp efter trevliga, sociala och friska föräldrar med fina stamtavlor, samt som båda finns att träffa. Oerhört trevliga, alerta, följsamma, tillgivna och keliga, samt närmast rumsrena. Allergivänliga såtillvida att allergiker ofta klarar av pälsen. Fäller inte, men kräver viss, enklare pälsvård regelbundet, alternativt klippning, eller trimning ibland. Mankhöjd: ca 25 cm. Nuvarande vikt: ca 2 kg. Uppskattad vuxenvikt: 3 kg. Uppväxta på prisbelönat kvalitetsfoder och i hemmiljö. Leveransklara och överlåtes regelbundet avmaskade, fullt vaccinerade, chip-märkta, nybesiktigade och dolda-fel-försäkrade, samt med ett lyxigt valppaket, utförliga skötselråd, livslång support och till lämpligt hem. Besläktade med/alternativ till: Bichon frisé, bichon havanaise, bolonka, coton de tulear, chihuahua, lhasa apso, löwchen, malteser, malchi, pomeranian , pudel / toypudel, shih tzu, spets, west highland white terrier, yorkshire terrier. Vid intresse, vänligen lämna en utförlig beskrivning av vilket hem som erbjuds. Oengagerade och/eller ofullständiga svar, utan namn och telefonnummer besvaras ej. Prutning och/eller avbetalning är inte aktuellt. Enbart seriöst intresserade gör sig besvär. Valp finns kvar, så länge annonsen finns. Voff, voff!