Quantcast
Till salu inom

"agillity toypudel omplacering säljes"

Örebro
Idag

Hankatt 9 månader

1 000 kr
Blocket.se
Haninge
Idag

Mai och Mirai söker sina fö...

150 kr
Blocket.se
Uddevalla
Idag

Söker omplacering av en kopov

1 000 kr
Blocket.se
Bollnäs
Idag

Kaniner för omplacering

200 kr
Blocket.se
Arvika
Idag

Råttor söker nytt hem

300 kr
Blocket.se
Söderköping
Igår

Omplaceringshem JUST NU 50%

250 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Omplaceringshem JUST NU 50%

250 kr
Blocket.se
Strömstad
Igår

Omplacering akut

3 500 kr
Blocket.se
Norrköping
Igår

Kastrerad kaninhane omplace...

Blocket.se
Lerum
Igår

Kelig hankatt, omplacering

500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Ystad

Hund till träning/agillity till familj

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Hej! Finns det någon som har en trevlig hund som måste säljas/omplaceras? Är intresserad av en snäll och trevlig hund att träna lydnad samt agillity med. Vi har barn så barnvänlig är ett måste. Vi har hus med tillhörande stor tomt på landet. Gott hem kan vi erbjuda. Är endast intresserad av mindre hund. Inte stor hund. Tack på förhand Hundvalpar måste vid försäljning vara äldre än 8 veckor och kosta minst 500 kr. Alla hundar måste ha registreringsnummer från Jordbruksverket. Om hunden inte hunnit registreras, måste hundens mammas nummer kunna delges vid begäran. Löpande kontroller utförs
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Karlshamn

Toypudel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vår pudel Trollet nedkom 1/6 med 5 st valpar, 3 killar/2 tjejer. Hon saknar motstycke vad gäller lugn, lydnad och socialitet, veterligen Linköpings enda hund som rastas utan koppel i bostadsmiljöer. 15/6 sommarflyttade vi till Tärnö i Karlshamns skärgård, där hela menageriet härjar och leker fritt, harmoniskt och utvecklande. Valparna kan levereras mellan 8-13 veckors ålder (27/7 - 31/8). Mejla för ev individuella bilder. Mamma Trollet = renrasig dvärgpudel 30cm/4kg, minst i sin syskonskara (ej SKK). Pappa Vulpix = renrasig toypudel 26cm/2.8kg (ej SKK)
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Täby

Toypudel flickor söker hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Svarta toypudel valpar födda den 2011-06-04 av Duchess (regnr. S28823/2008) och Emil (regnr. SE26946/2010). Uppfödda enligt SKK regler, stamtavla, hälstotestade, PRCD-A heriditärt fria föräldrar därmed är även valparna fria från sjukdomen. Båda föräldrarna är sociala och lugna vana vid olika miljöer. Valparna är mycket kontaktsökande. De är vana med andra hundar stora som små, dammsugaren, skurmoppen. De har även åkt bil några ggr, också fått sin första trimning och klippning av pälsen. APRILIA: Lugn och harmonisk. Ständigt undersökande, gosig och super snäll. ARIEL: Den lilla raketen, orädd, pigg och livlig. Jagar allas fötter och tår. Ett litet bustroll. Valparna levereras vaccinerade, avmaskade, besiktade, chipmärkta och registrerade både hos Jordbruksverket och SKK. VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV ER VID INTRESSE. OBS!! Den ena valpen säljes med bibehållen avelsrätt till reducerat pris.
14 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Göteborg

Omplacering av underbara Simba

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Simba kom till oss för ca två veckor sen, det är väldigt tråkigt att vi måste göra oss av med han pga att vi hade en liten chihuahua från början och chihuahuan är så arg på simba hela tiden och så fort simba kommer till oss och vill gosa så säger chihuahuan ifrån, detta gör bara så att simba mår dåligt. Simba vill gärna leka med chihuahuan och funkar bra med andra hundar, katter. Simbas pappa var en alaska husky och mamman var någon blandras med 25% dalmatin & Labrador. Simba är fem månader och kan bassaker som sitt, puss, tass, ligg och varsågod vid maten. Han älskar när man tar fram godispåsen och lär han lite nytt så jag tror att han skulle gilla agillity! Simba kräver minst en långpromenad per dag då har har mycket energi. En jätte go hund som följer med dig vart du än går. Simba är chippad, vacinerad! För mer information så får ni gärna ringa! Måste bli av med han på en gång då han och chihuahuan mår mycket bättre av detta. Lina
2 000 kr
Blocket.se

Omplacering Toypudel

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Ett mycket tungt beslut att fatta men jag behöver placera om min älskade hund. Det är en svart toypudel på sex år. Hon har en EP som med medicinering varit anfallsfri i flera år. Hon är kastrerad och löper alltså inte. Detta är världens snällaste och trofastaste hund med ett hjärta av guld. Väldigt viktigt att hon får komma till ett hem fyllt av kärlek då hon är värd allt gott här på jorden. Hoppas kunna finna rätt person åt henne. Välkommen att höra av dig om du känner att detta kan passa dig.Första kontakt sker via mail. Endast seriösa gör sig besvär.
4 000 kr
Blocket.se