Quantcast
Till salu inom: ”

mini toypudel valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2 killar, 7 månader gamla. Mycket små och är i stort sett färdigvuxna nu :) Gossarna är mycket keliga och lugna och fina och vill sitta och mysa i famnen mycket och sova i sängen. De är mycket lydiga, inga hårda ord behövs. Ruben väger 2½kg och är en extra öppen extra glad hund som älskar alla och busar med glimten i ögat! Mini väger inte ens 2 kg, han är lugnare, mer försiktig i nya situationer, vill kolla läget först. Men bara då, annars lika glad och öppen och kelig i hemmet och med vänner som storebror. Mamma är toypudel och pappan är chihuahua/pudel. Båda föräldrarna finns att se i hemmet. Killarna säljes vaccinerade, ID-märkta, veterinärbesiktigade och avmaskade. De är så pass gamla pga att vi funderat tills nu på vilken valp vi skulle behålla. I gengäld är de ganska väluppfostrade redan :D (Ni som tror de är "överblivna osålda valpar" och hoppas ni ska få en billig reahund, ring inte)
Mini heter denna underbara pojke! Mini ser ut som en pudel i allt, men är mindre. Mamman är en toypudel och pappan är en pudel/chihuahua. Han är 8 månader gammal och väger bara 2 kg. Han är mindre än både mamman och pappan. Jättemysig, mycket kelig, lätt att bära med sig var man än är, han trivs i famnen. Mini är lite blyg och försiktig av sig i nya situationer. Fast helt öppen och glad och lekfull på promenader i naturen och med alla han känner. En mycket härlig kille! Säljes ej till hem med småbarn då hans litenhet självklart gör honom mer ömtålig. Han ska ha ett lugnt hem fullt av gos och där han får vara med överallt, i sängen, i soffan hos kompisar mm. Han är ganska rumsren. Han är den lugnaste i kullen. Han är mycket lydig och snäll, det behövs aldrig hårda ord. Säljes vid så sen ålder då vi inte visste vilken av valparna i kullen som vi skulle behålla. Vaccinerad, ID-märkt, veterinärbesiktigad. Maila inte om du inte ska ha någon hund.
Sötare än smulpaj är dessa minismå blandisar mellan en silver färgad 3 kg Toypudel/chineseCr. p.p hane och en 2,5 kg svart Chinese.Cr.p.p/ dvärgpudel tik. Valparna är födda den 11 Juni. Mamma ser ut som en 'mini' afghan är underbar i temperamentet pappa är glad, intelligent, snäll och liknar en pudel. Det finns två lockigare hanvalpar och en slätare tikvalp. En hane något större och en har bruna detaljer. De är nu svarta/bruna men kan bli silver helt eller delvis. Liknande kombination finns att se i olika färger. Valparna passar som sällskap och trivs i mysmiljö. Men är pigga på trevliga promenader när de blir äldre. De levereras chippmärkta, vaccinerade, avmaskade med veterinär intyg ej äldre än 7 dagar. Och ett litet valppaket såklart. Tingas mot handpenning 2000:- Leveransklara när de fyllt 8 veckor som minst.
gillar du små söta saker som alla vänderblickarna mot och berömer så måste du titta på mina två små söta mini tea cups valpar undermina år har jag aldrig sett så små valpar dom kommer nog bli en av sverigest minsta chihuahua jag har en tik och en hanne . tiken är vit creem färgad och lite grå hannen är ljus brun med mörka shimmer i sig. pappan har stamtavla med inte mamman . mamman finns på plats dom är 8 veckor den 27 augusti men dock tycker jag att dom är för små för och levereras då så dom är klara vid levernas när dom är v.12 . dom kommer vara vetrinärsbesiktade avmaskade chippade vid levernas kan tingas mot handpening 2000 kr svarar inte på mailj endast telefon dock endast seriösa köpare tack . hannen 8000 kr tiken 9000 kr ps flickan ville inte vara still när man fotade henne men hon är se värd.
Den 8 Feburari föddes 3 st svarta hanar. 2 Hanar kvar.Mamman är svart väger 2 kg är 24 hög Pappan är svart är 25 hög väger 3kg vi är 8 v den 4 April då är vi chipp.avm.vacc.veterb. Ej Avbetalning eller fodärvärd handpenning 1000 kr vid tingning Annons kvar valp kvar