Quantcast
Till salu inom: ”

traktorskrot jönköping säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kängor salomon

Jönköping

Tidigare annonser till salu

Hej, Jag är en tjej på 25 år som nu hyr ut ett rum i min 3:a mitt inne i stan. Lägenheten är stor och fräsch med utsikt över Jönköping från alla rum. Mer centralt går det inte att bo. I hyran ingår el, bredband, tv-licens, hemförsäkring m.m. Du har tillgång till hela lägenheten. Du bör vara skötsam och ha god/ordnad ekonomi. Inflyttnig omgående. Intresserad? Slå då gärna en pling eller skicka ett mail.
Vi är ett par som bor i en jätte central 2,5:a i ett lugnt område vid västra torget. Lägenhet är ljus, fräsch med öppna ytor. Vitvarorna är nya, badkar och nymålade rum i vitt. Vi vill byta lägenhet pga att en av oss ska börja pendla till annan ort så därför vill vi ha något mindre. Vi är intresserade av att byta till mindre 2:a eller billig/mindre 3:a. Vi önskar att den ska ligga centralt i Jönköping, Väster, Öster, Kålgården eller Torpa är extra intressanta områden.
Nu säljer vi vår fina tvårummare på Gräshagen i Jönköping. Härifrån är det utmärkta bussförbindelser in till city, hållplats finns utanför fastigheten. I omgivningen finns en mataffär, en pizzeria och en kiosk. Ett par hundra meter härifrån finns en låg- och mellanstadieskola. Gräshagen är en expansiv stadsdel med fina naturområden alldeles i närheten. Lägenheten är i fint skick. Badrummet har stambytts 2003 och har badkar, handfat och vägghängd WC-stol samt kaklade väggar och klinkergolv. Köket har plats för en matplats och kyl/frys har bytts för några år sedan. Rymligt vardagsrum med utgång till stor och solig balkong. Sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Det finns goda förvaringsmöjligheter med bl.a. en stor klädkammare samt förråd på vinden och i källaren. Till bil- och mcplats är det separat kö (kostar 25 kr/månad). Det har skett en del renoveringar de senaste åren, bl.a. byte av yttertak 2005, fasadrenovering 2008 och tätning av fönstren 2011. Accepterat pris: 745.000 kr.
En rymlig lägenhet med ett rum, hall, badrum och kök. Lägenheten är delvis renoverad och omtapetserad härom året, och är i riktigt bra och fräscht skick. Den är öppen och rymlig, samtidigt som den tillför den lilla extra mysfaktorn. Under hösten utförs stambyte i lägenheten, och byte av fönster. Det är elelement i lägenheten som innebär att kostnaden sommartid kommer vara minimala (ca 50 kr) och kostnaderna på vintern (under de kallaste månaderna) ligger strax under tusenlappen. Det gör det fortfarande till en av de billigaste lägenheterna i området. Köksfönstret är riktat mot en liten, otroligt mysig, innerplats/gård, perfekt för härliga dagar på sommaren! Ger även en mer privat känsla mot lägenheten. Fönstret i stora rummet pekar ut mot gatan, som är en tvärgata till en av de mest populära gatorna på Torpa, i Jönköping. Du har nära till allt och lägenheten ligger i de populära området Torpa, med endast 5 min promenad till universitetet och Munksjön. Fler frågor eller intresserad av bilder? Tveka inte att höra av dig!
Hej! Vi har en underbar och ljus lgh i Jönköping som vi nu önskar byta mot en lgh i Göteborg. Köket är nyrenoverad och det finns gott om förvaring. I lgh finns en klädkammare samt gott om garderober. Stora fönster som släpper in rikligt med ljus. På balkongen kan man äta sin frukost eller bara njuta av den friska luften. Lgh är upphöjd ovanför markplan. Till lgh hör ett vindsförråd samt källarförråd, finns även möjlighet att hyra garageplats för den som önskar. I tvättstugan finns det gott om tider, mycket trevliga grannar och inte lyhört! God kontakt med hyresvärden och fastighetsskötaren, som är väldigt flexibel. Vi bor i ett lugnt och barnvänligt område där det är ett stenkast till både lekplatser och mataffärer. Det är god förbindelse in till centrum som ligger ca 15 min från oss. Ring/Maila gärna om ni undrar över något. M.v.H Familjen Fransson