Quantcast
Till salu inom: ”

blocket jönköping säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

IOTAVX AVXP1

Jönköping

Tidigare annonser till salu

tjena har en helt nydingad tauren paladin som jag nu tröttnat på och inte vill spela på mer i cataclysm , så är därför ute efter att byta bort den. dingade 80 för 2 dagar sedan så har inget bra gear alls , men duger gott att levla med i cataclysm . söker framför allt en hunter bara den är mellan lvl 70-80 så är det byte dirr , annars kan jag tänka mig det mesta förutom just paladin då och gearet spelar ingen roll alls hur det är då cata kommer nu och gearet blir utbytt direkt . släng iväg ett mail vid intresse för mer info
Vintern är här och många sitter och fryser utan anledning. Tag hjälp av mig och min värmekamera så du lägger dina pengar på rätt ställe. Tex. många lägger massor med pengar på ett nytt "billigare" uppvärmningssystem helt i onödan. Det är förlusterna som måste åtgärdas först!!! Tack vare värmekameran kan vi se var du har dom. Man kan även lokalisera golvvärmeslingor,se felbelastning på elnätet mm mm. Hör av dig så tittar vi på just ditt problem. Standardpris på normalvilla som ligger inom 2mils radie är 1600:- +moms F-skattsedel finns. God Jul & Gott Nytt År Thomas
Hej Simon Fransson heter jag, Jag är ambitiös, driven och målmedveten, där av min flytt från Jönköping upp till den stora staden. Jag har nyligen blivit befordrad till platschef för mitt jobbs (ONE-TO-ONE ABs) kommande Stockholms kontor, och kommer ha ett personalansvar på runt 50 anställda, så att se om och sköta en lägenhet ska inte vara några problem. God ekonomi, inga betalningsanmärkningar, röker inte, inga prickar i några register man inte vill ha, goda referenser som gärna delges vid behov. Behöver lägenhet från efter årskiftet och nås bäst på mail, tar gärna emot förslag gällande mindre lägenheter och andra områden också. Mvh Simon Fransson.
Information om uppdraget Genom åren har vår prestation belönats med många fina utmärkelser, bland annat; Årets grundare, Årets gasellföretag och Årets tillväxtföretag. Vi är övertygade om att detta är ett resultat av vår strävan att uppnå 100 % nöjda kunder, konsulter och medarbetare. Vill du bli en del av vår framgång? Krav på person Vi söker dig som har någon form av högskoleutbildning, gärna kombinerat med några års erfarenhet från service- eller försäljningsyrken. Som person är du drivande och flexibel och du trivs när tempot är högt. Framför allt är det viktigt att du har en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss!
Nu söker Framtiden AB dig som vill jobba hos vår kund med drift och underhåll av system. Vår kund är ett väletablerat företag som är verksam inom IT området, målgruppen är små- och medelstora företag. Vår kund fokuserar på: - Lösningar baserade på IBM i, Windows, Unix/Linux och AIX - kommunikation och säkerhet - Storage och backup - God dokumenterad kunskap inom IT, driftverksamhet och eller IT-konsultverksamhet. - God förmåga att kommunicera i tal och skrift, både på svenska/engelska. - Serviceinriktad med god social kompetens. - Nyfiken och lösningsorienterad. - En lagspelare som även tar stort eget ansvar.