Allt till salu inom "blocket jönköping"

Sortering:
Hönsoffa
Värnamo
Idag

Hönsoffa

500 kr
Blocket.se
Motorbåt
Värnamo
Idag

Motorbåt Visa liknande

6 500 kr
Blocket.se
Äldre skåp
Jönköping
Idag

Äldre skåp Visa liknande

650 kr
Blocket.se
DGC-fjärr
Butik

DGC-fjärr

699 kr
NYTT Radioteknik.se
HONDA MIIMO HRM2500
Butik

HONDA MIIMO HRM2500

24 090 kr
NYTT Radioteknik.se
Visar sida 1 av 4704

Tidigare annonser till salu

Elektronik  ·  Jönköping

80 paladin bytes [H] söker hunter 70+

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
tjena har en helt nydingad tauren paladin som jag nu tröttnat på och inte vill spela på mer i cataclysm , så är därför ute efter att byta bort den. dingade 80 för 2 dagar sedan så har inget bra gear alls , men duger gott att levla med i cataclysm . söker framför allt en hunter bara den är mellan lvl 70-80 så är det byte dirr , annars kan jag tänka mig det mesta förutom just paladin då och gearet spelar ingen roll alls hur det är då cata kommer nu och gearet blir utbytt direkt . släng iväg ett mail vid intresse för mer info
0 kr
Blocket.se
Bygg och hantverk  ·  Jönköping

Värmekamera Termografi

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vintern är här och många sitter och fryser utan anledning. Tag hjälp av mig och min värmekamera så du lägger dina pengar på rätt ställe. Tex. många lägger massor med pengar på ett nytt "billigare" uppvärmningssystem helt i onödan. Det är förlusterna som måste åtgärdas först!!! Tack vare värmekameran kan vi se var du har dom. Man kan även lokalisera golvvärmeslingor,se felbelastning på elnätet mm mm. Hör av dig så tittar vi på just ditt problem. Standardpris på normalvilla som ligger inom 2mils radie är 1600:- +moms F-skattsedel finns. God Jul & Gott Nytt År Thomas
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Stockholm

Platschef söker lägenhet omgående

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej Simon Fransson heter jag, Jag är ambitiös, driven och målmedveten, där av min flytt från Jönköping upp till den stora staden. Jag har nyligen blivit befordrad till platschef för mitt jobbs (ONE-TO-ONE ABs) kommande Stockholms kontor, och kommer ha ett personalansvar på runt 50 anställda, så att se om och sköta en lägenhet ska inte vara några problem. God ekonomi, inga betalningsanmärkningar, röker inte, inga prickar i några register man inte vill ha, goda referenser som gärna delges vid behov. Behöver lägenhet från efter årskiftet och nås bäst på mail, tar gärna emot förslag gällande mindre lägenheter och andra områden också. Mvh Simon Fransson.
0 kr
Blocket.se
Administration  ·  Jönköping

AW:Konsultchefer till Academic Work

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Information om uppdraget Genom åren har vår prestation belönats med många fina utmärkelser, bland annat; Årets grundare, Årets gasellföretag och Årets tillväxtföretag. Vi är övertygade om att detta är ett resultat av vår strävan att uppnå 100 % nöjda kunder, konsulter och medarbetare. Vill du bli en del av vår framgång? Krav på person Vi söker dig som har någon form av högskoleutbildning, gärna kombinerat med några års erfarenhet från service- eller försäljningsyrken. Som person är du drivande och flexibel och du trivs när tempot är högt. Framför allt är det viktigt att du har en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss!
0 kr
Blocket.se
Data och IT  ·  Jönköping

IT-konsult att jobba med drift

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu söker Framtiden AB dig som vill jobba hos vår kund med drift och underhåll av system. Vår kund är ett väletablerat företag som är verksam inom IT området, målgruppen är små- och medelstora företag. Vår kund fokuserar på: - Lösningar baserade på IBM i, Windows, Unix/Linux och AIX - kommunikation och säkerhet - Storage och backup - God dokumenterad kunskap inom IT, driftverksamhet och eller IT-konsultverksamhet. - God förmåga att kommunicera i tal och skrift, både på svenska/engelska. - Serviceinriktad med god social kompetens. - Nyfiken och lösningsorienterad. - En lagspelare som även tar stort eget ansvar.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj