Quantcast
Till salu inom: ”

tysk jättescheck säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dynaudio 9S

Uppsala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har 2 st kullar med Tysk Jättescheck ungar. Dom är inga utställningskaniner pga av att dom är feltecknade, men lika fina ändå. Alla är vana vid hantering. Kull 1 är leveransklar och i den finns det kvar 2 st helsvarta honor och en hane som är Svart med lite vitt. Kull 2 är bara 3 veckor, så leveransklara i början av April. I den finns det 4 st helsvarta och 5 st vita med scheckteckning och en svart med vitt. Könsbestämmer dessa senare.
Fyra underbara killar på snart 10veckor säljes. Dom älskar kel och mys och är väl hanterade. Det finns 3 svart/vita och en svart. Mamma, pappa och storebror finns att se Bild 1: En kille med flera sidoprickar (den bakre) och en med mindre (den främre) Bild 2: En kille med inga fläckar Bild 3: Den svarta kille Bild 4: Bild på pappa Tiger sen i vintras (kamerablixten får ögonen att se konstiga ut) Ring/mejla för mer info :D Mvh Sonia
Två snälla hanar födda den 8april i år, en svart och en svart/vit. Dom älskar kel och mys men är ändå väldigt pigga. Dom säljes ej som barnkaniner pga rasens temperament och storlek. Dock kan dom passa äldre barn. (ca 12år) Dom saknar stamtavla och härstamningsbevis. Deras pappa och ca 7månader äldre bror finns att se. Medföljer: 1kg övergångsfoder och livslång support! Bilder kan skickas vid intresse! Kontakt kan ske både via telefon och mail, sms går bra :)
Har nu bestämt mig för att sluta med rasen och har 2 st kaniner i rasen Tysk jättescheck. Kaninen på bilden är en hane. Född 100404 öronmärkt och med stamtavla. Han är även stambokförd. Hanen behöver daglig utevistelse i hägn/rastgård,han blir annars understimulerad och deppig. Pris hanen:600 kr Finns även en hona som kommer säljas i slutet av September då hennes ungar kan lämna henne. Har fått 2 kullar hos oss och får stora fina kullar och är en bra mamma Även hon är öronmärkt och har stamtavla. Pris honan:700 kr Kaninerna finns utanför Uppsala.
Kaniner för självhushåll eller kel. 2 olika blandningar. 1:a kullen. Bild 1. Mamman: NZW/Stora Silver Pappan: Stora Silver. Kommer bli stora, troligen runt 3,5-5,5kg. Samtliga är korthår och mestadels silverfärgade. 2:a kullen. Bild 2 Mamman: Tysk jättescheck/? (ngt litet med man) Pappan: Stora Silver. Blir troligen runt 2,5-4kg I denna kull finns en ullig unge ( Bild 3) och en delvis ullig unge. (Bild 4) Resten korthår. Fler bilder kan mailas.