Quantcast
Till salu inom: ”

tysk jättescheck säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har 2 st kullar med Tysk Jättescheck ungar. Dom är inga utställningskaniner pga av att dom är feltecknade, men lika fina ändå. Alla är vana vid hantering. Kull 1 är leveransklar och i den finns det kvar 2 st helsvarta honor och en hane som är Svart med lite vitt. Kull 2 är bara 3 veckor, så leveransklara i början av April. I den finns det 4 st helsvarta och 5 st vita med scheckteckning och en svart med vitt. Könsbestämmer dessa senare.
Fyra underbara killar på snart 10veckor säljes. Dom älskar kel och mys och är väl hanterade. Det finns 3 svart/vita och en svart. Mamma, pappa och storebror finns att se Bild 1: En kille med flera sidoprickar (den bakre) och en med mindre (den främre) Bild 2: En kille med inga fläckar Bild 3: Den svarta kille Bild 4: Bild på pappa Tiger sen i vintras (kamerablixten får ögonen att se konstiga ut) Ring/mejla för mer info :D Mvh Sonia
Kaniner för självhushåll eller kel. 2 olika blandningar. 1:a kullen. Bild 1. Mamman: NZW/Stora Silver Pappan: Stora Silver. Kommer bli stora, troligen runt 3,5-5,5kg. Samtliga är korthår och mestadels silverfärgade. 2:a kullen. Bild 2 Mamman: Tysk jättescheck/? (ngt litet med man) Pappan: Stora Silver. Blir troligen runt 2,5-4kg I denna kull finns en ullig unge ( Bild 3) och en delvis ullig unge. (Bild 4) Resten korthår. Fler bilder kan mailas.