Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Till barnens kommande fågelköp så önskar vi att köpa en undulatbur lämplig för 1-2 undulater. Den ska vara hel och fräsh, inget rat. OBS! Vi vill endast köpa bur i detta skede, inga fåglar! Om ni har en fin bur att erbjuda, maila mig och skriv ned vilka mått buren har, vilket pris ni tänkt er samt gärna information om dörrar mm som kan vara av intresse. Bifoga gärna bilder men det är inget måste.
Handtam nymfkakadua / nymfparakit söker nytt hem akut pga tråkiga omständigheter. Han är cirka fem år, fullt frisk, älskar att sjunga och är otroligt social. Då han är ute ur buren vill han hela tiden vara med och han umgås med främlingar precis lika gosigt som med familjen. Med honom följer en undulatbur, lite mat och leksaker. Maila eller ring och berätta lite om det hem du kan ge honom, han längtar efter att på nytt få ett tryggt hem. Priset är oviktigt, viktigast är att han får ett nytt hem.
Jag har utökat min undulatflock och säljer här den gamla buren. Köpte den ny för ett år sedan och har inga defekter, lite mörka märken på bottenplattan bara. 4st matskålar, två plastpinnar och två naturpinnar medföljer. Mått: B70xD42.5xH69cm Pris 750kr eller bud vid snabb affär. Blir det krångligt att få hem den så kan jag erbjuda hemkörning inom stockholm för en billig peng, beroende på avståndet. Du kan ringa eller smsa men helst innan kl 20.00 då jag jobbar natt. Kollar också mailen varje dag.
undulatbur. Höjd 60 Bredd 43 Djup 32 Använd 1 månad . Med diverse tillbehör + sand o frön
Bur 60-70 cm bred, minst 40 djup och ca 60 cm hög köpes snarast! Max 400:-...

... eller prova att söka på fågelburar undulatburar billigt