Quantcast
Till salu inom: ”

fågelbur undulat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Har två fågelbur som jag vill sälja. Röda buren är en hamsterbur som jag har använt som fågelbur. Funkar för ensam fågel i undulat storlek. Svarta buren är en fågelbur som har ena foderskålen sönder där fågeln ska sitta men det följer en extra vatten skål. Det går att öppna framdelen för att sätta holk osv... Funkar föe småfåglar. Priser och mått: Röda buren: 150:- H53 L48 B31 Svarta buren: 200:- mått vet ej Kontaktas endast via telefon!
Hej! Nu vill jag sälja min fågelbur! Den är 63 längd och 34 bred! Jag har haft en nymfkakadua i den och de skulle även passa för tillexempel 2 undulater eller liknande! Det är väldigt mycket tillbehör till buren bla. stegel mat sittpinnar mat och vattenskål och mer! Det är en väldigt utrustad bur somsagt. Bild kan sickas via telefon! Den har platt tak och är vit! Hör av er om detta låter intressant eller om ni har frågor!
Stor fågelbur säljes som passar för undulater men även nymfparakiter. Sakerna som är i buren ingår. Utdragbara lådor nedantill som gör det lätt att göra rent. Buren är i bra skick! Mått: Höjd: 95 cm Bredd: 71 cm Djup: 38 cm Undrar ni något är det bara att höra av er! Priset går att diskuteras!
Hej Det här är en ny bur som har använts i några få månader. I absolut nyskick! Buren är komplett med massvis utav tillbehör. Det finns 3 luckor i buren som går att öppna en på varje sida. Buren har 4 inbyggda matskålar. Allt man behöver finns i buren så som vattenskål, stege, gunga, speglar m.m. Mått: längd 62cm, bredd 36cm, höjd 70cm Nypris: ca 1299kr för allt -jag säljer nu buren för under halva priset 600kr För fler bilder och övriga frågor går det bra att ringa eller maila.
Hej Vi har en stor fågelbur. I den har jag haft 15-25 undulater. Jag köpte den för 1700kr och använd den i 2 år. Här kommer dina fåglar att trivas. Om du vill ha fågelungar är denna perfekt. Jag hade bara 2 fåglar från början och fick utökning var tredje månad med nya bebisar. Måtten är: Längd:117 Bred:57 Höjd:96 Det blåa underlaget kan lätt dras ut för rengöring. Pris: 700kr Mvh. Dennis