Quantcast
Till salu inom: ”

unik keramik erik sintring uppsala säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Då inspiration och skaparglädje har falnat säljer jag dessa unika prylar till någon som vill skapa något orginellt. T.ex ett ballt akvarium eller en badrumsvask som defenivt inte grannen har.... 1. Div labb utrustning i glas. 3st 6liters kolvar, 1st 2liters och 2st 1 liters. Det långa röret är 1.5meter. Kolonnen är ca 60cm hög. M.m 2 o 3. Stor keramiktratt. 39cm i diameter. Då det är svårt att sätta prislappar på sakerna så välkomnas vettiga bud! Mvh.
LIM-HÄFTAD OCH UTGIVEN AV UPPSALAS LÄNS HUSHÅLLNINGS-SÄLLSKAP OCH TRYCKT AV P.A. NORSTEDT & SÖNER STOCKHOLM, 1878. INNEHÅLL: KOMMUNERNAS NAMN. SKÖRDEBELOPPET. (UTAN UTSÄDETS AVDRAG). ODLAD EGO VIDD ANVÄND TILL. HELA UTSÄDESBELOPPET. UPPLYSNINGAR TILL JORDBRUKS-STATISTIKEN FÖR ÅR 1877. (VIDD AV TUNNLAND, VÄDERLEK, SÅNINGS OCH SKÖRDETIDER, VANLIG ÅRSLÖN FÖR DRÄNG OCH PIGA, ÖVERSKOTT TILL SALU AV KREATUR OCH ANDRA LADUGÅRDSPRODUKTER OCH SKOGSTILLGÅNGENS AVTAGANDE). INNEHÅLLER REDOVISNINGAR FRÅN 13 KOMMUNER OCH TVÅ STÄDER. (UPPSALA OCH ENKÖPING). MYCKET INTRESSANT OCH LÄRORIK LÄSNING OM HUR EFFEKTIVT JORDBRUKET I UPPSALA LÄN VAR UNDER 1870-TALET. Tryckår 1878. Sidantal 6. Mått 32x25 cm. Vikt 28 Gram. Ålders-Fläckar. Nötta Hörn och Kanter. ÖVRIGT: STATISTIK-HÄFTET ÄR I BRA SKICK.
PÅ FÖRSLAG AV DE AKADEMISKA MYNDIGHETERNA VID UPPSALA UNIVERSITET HAR KONGL. MAJ:T AV INNEVARANDE ÅRS RIKSDAG ÄSKAT ETT ANSLAG AV 63,500 KRONOR, ATT UTGÅ MED 30,000 KR. ÅR 1891 OCH MED 33,500 KR. ÅR 1892, VILKA MEDEL SKULLE ANVÄNDAS TILL ATT FÖRSÄTTA DET ASTRONOMISKA OBSERVATORIET I UPPSALA I ETT SÅDANT SKICK, ATT DE MÅ KUNNA MED FRAMGÅNG DELTAGA I NUTIDENS ASTRONOMISKA ARBETEN. TRÅD-HÄFTAD OCH TRYCKT HOS EDV. BERLINGS BOKTRYCKERI UPPSALA 1890. MYCKET INTRESSANT OCH LÄRORIK LÄSNING OM UPPSALAS KAMP I ASTRONOMI-FRÅGAN. Tryckår 1890. Sidantal 16. Mått 22x14 cm. Vikt 30 Gram. Några Ålders-Fläckar. ÖVRIGT: DET UNIKA HÄFTET ÄR I FINT SKICK.
TRÅDHÄFTAD OCH TRYCKT HOS EDQUIST & BERGLUND UPPSALA 1863. INNEHÅLL: I. ÄR DET SANT, ATT UNIVERSITETER BLOTT I HUVUDSTÄDER KUNNA FYLLA SIN BESTÄMMELSE, OCH ATT ALLA SMÅSTADSUNIVERSITETER LEVA ETT TYNANDE LIV? II. UNIVERSITETSFLYTTNINGAR I NYARE TIDER. III. ANFALLEN MOT UPPSALA UNIVERSITET. IV. ÄR STOCKHOLM DET "NATIONELLA LIVETS MEDELPUNKT"?. V. DE FÖRMENTA FÖRDELARNA OCH DE SANNOLIKA OLÄGENHETERNA AV UPPSALA UNIVERSITETS FLYTTNING. MYCKET INTRESSANT OCH LÄRORIK LÄSNING I DETTA UNIKA HÄFTE OM KAMPEN OM UNIVERSITETENS PLACERING I VÅRT AVLÅNGA LAND. Tryckår 1863. Sidantal 124. Mått 22,5x15 cm. Vikt 125 Gram. Namnat Med NILS PETTERSSON RUNTORP, KALMAR PÅ Omslaget. Skadade Omslag och Rygg. Nötta Hörn och Kanter. Åldersfläckar. ÖVRIGT: DET UNIKA HÄFTET OM UPPSALA UNIVERSITET ÄR I HYFSAT SKICK.
Unik keramik Erik Sintring Uppsala.