Quantcast
Till salu inom: ”

utter 630 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Uttern 630-1978 Motor Yamaha 90hk 1990 totalrenoverad 2004, servad på yamaha verkstad varje år. Mkt fräsch invändigt med mycket trä och jätte fina lastutrymmen, frächa mattor, diskho med elpump, gasolkök, wallasvärmare, porta potti, ekolod, kompass, ankare, tampar, fendrar, fast vatten och bränsletank. En fantastik trevlig båt hög och trygg och går toppen bra i sjön är enkel att kliva i och ur. Båten är vinterförvarad inomhus varje år Bromsat släp medföljer.
En mycket trevlig och rymlig (6,30 x 2,60 m) familjebåt alt. första båt. Båten är från 1982 och är i mycket gott skick. Motorn, en Yamaha, 85 hk, är i ett fint orginalskick (-82) och går utmärkt. Toppfart 26 knop, Marschfart 22 knop. Vad meföljer båten: Skivor för att bädda i ruffen Skivor för att bädda i sittbrunnen Wallas värmare Portapotti 2 lågigt gasolkök med två gasoltuber Färskvatten tank Diskho Stävstege Ankare Fendrar Diverse tampar m.m. Båten är sjösatt och ligger i Mälaren.
Båten är från ca 1980 och motorn från 1989. 6,30 X 2,60 m Kojplatser i ruffen, det går också att bädda upp i sittbrunnen 140 L bränsletank Badbrygga och badstege Stege i fören Hydrauliska trimplan Lanternor Kompass Ekolod Stereo Vindrutetorkare Länspump Fendrar Ankare med nylonband på rulle Porta potti Gasolkök Värmare - Thermo Marine Står på en trailer som inte ingår i köpet men den kan lånas för transport och kanske till och med till våren. Pris 49 000 kr
Trevlig båt i bra skick varvsservad
Varvsservad o klar.Bra kapell och i gott skick