Quantcast
Till salu inom: ”

värmehållare mat rostfrittstål säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hamstrar

Umeå
Kokböcker

Norrköping
Kokböcker, 4

Göteborg
Table mate 2

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Brombergs bokförlag. Tryckt 1996. Inbunden. Pappband. 264 sidor. 22x14cm. Ca 450 gram. Nära nyskick. ----- Utdrag ur förlagets presentation: För att leva hälsosamt och må bra behöver vi faktiskt inte äta enbart kli och kruska, stuka fötterna i joggingspåret eller gå och lägga oss dystra på kvällen med ett hungrigt sug i magen. Vi behöver äta regelbundet och naturligtvis behöver vi en viss mängd fett varje dag. Men det går att äta fettsnålt utan att ens märka det - annat än på vikten. Mat finns tillgänglig året om, dygnet runt och i ett obegränsat utbud i västvärlden. Våra stenåldersgener från svältens tidevarv stimulerar oss att äta men ger inga spärrar mot det livsfarliga överflödet. Men vi kan lära oss att äta gott och klokt utan att göra avkall på det läckra. Stephan Rössner hjälper oss att se fällorna och visar vägen till ett fettsnålt liv. Här delar han också med sig av sina härliga, lättlagade och läckra recept. Professor Stephan Rössner är chef för Karolinska sjukhusets överviktsenhet och har tidigare skrivit bl a "Konsten att må bra utan att anstränga sig","Mat som medicin" och "Bruksanvisning för bantare"-
Forum förlag. 1972. 141 s. Häftad. 19x12cm. 210 gram. Gott skick. För en medveten människa borde egentligen inte Min mat innebära något nytt. Men när man ser alla det näringstomma varor som staplas i kundkorgarna i våra snabbköp inser man att det fortfarande behövs både ökad information och forskning om vad vi äter. Min mat är mycket enkel och ganska självklar. Jag väljer goda råvaror och anrättar dem så skonsamt som möjligt för att behålla näringsvärdet. Det blir gott, färgrikt och mättande. Och lättlagat! Med ett 50-tal recept vill jag visa hur man lagar mat som grundlägger spänst och välbefinnande för vikten och hälsan.
Vad händer med vår mat? Varför är den alltid på löpsedlarna? Hur framställs nya livsmedel och hur introduceras de? Hur kan vi veta om de är bra för oss och våra familjer? "Den nya maten" informerar om dagens nya mattrender, förklarar vad som redan finns i butikerna, vad som snart kommer att finnas där - och vad det innebär för vår hälsa och miljö. "Den nya maten" granskar: *genförändrade livsmedel - bör vi äta dem? *ekologiska livsmedel - är de framtidens mat? *ingredienser- hur vet vi vad som är bra och dåligt? *funktionell mat - fettfritt fett, extra energi - vad kommer sedan? *varumärken -vad är Quorn, Benecol och Yakult? "Den nya maten" är den självklara guiden för dig som bryr dig om vad du äter. Hft. Bilda förlag, 2000, 315 sid. Fläck på övre sidsnitt. Mycket gott skick.
Värmehållare för mat Rostfrittstål Fynda detta objekt och massa annat till högstbjudande via konkursauktion. För mer information se direktlänk nedan.