Quantcast
Till salu inom: ”

höns till salu dalarna säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

Bella är en fyraårig tik, blandras labrador 75% rotweiler 25% som söker nytt hem omgående. Bella är vänlig, lekfull, social och fungerar utmärkt med våra andra djur, får hästar, höns, getter och kor, hon är van vid katter och barn, dock fungerar hon inte tillsammans med våra småhundar. Hon är frisk och full av livslust. Har du ett bra hundliv att erbjuda, ta kontakt snarast! Ett bra och fungerande hem är viktigare än priset, som vi kan diskutera.
Kycklingar (och ett fåtal vuxna djur) av vackra rasen Dvärgfönix finns till salu. Vi har dem i färgerna Silver, Orange och Guld. Dvärgfönix är tåliga, lugna, lätthanterliga, lättskötta, trevliga och mycket vackra höns som lägger mycket ägg och är duktiga föräldrar. Maila för mer information eller besök http://kullholen.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Boggie är en lugn trevlig kille, naturligt naken nyss fyllda 5 år. Ca 6kg. Omplaceras av uppfödaren pga ändrade förhållanden i hans förra familj. Boggie är inte någon problemhund utan lätt att ha att göra med. Han är van vid barn, katter andra hundar, får och höns. Kan åka bil utan problem. Självklart är han vaccinerad, och reg. i SKK med stamtavla. Boggie är även rabiesvaccinerad och har ett EU-pass. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag har fått in en jättetrevlig golden Retriver tik för omplacering, hon går lös på gården gillar åka bil går lämna ensam och ligger gärna i knät. van med andra hundar katter kaniner höns, gillar alla stora som små, lydig. Hon vill helst flytta till någon som jobbar lite med henne så hon inte blir stressad. Berätta lite om er hur ni bor och er familj så kanske jag hör av mig om det låter bra. med henne följer koppel halsband och leksak + mat. hon är registrerad i SKK så renrasig är hon.
Vi kommer för en tid framöver att ha mindre tid över för vår ankgrupp och söker därför efter ett bra hem åt dem. Gruppen består av 2 drakar och 8 honor, varav ca hälften är grönvärpare. Ankorna är mycket tama och vana att gå omkring på gården med oss, hundar, katter och höns. Ankorna är av blandras. Maila och berätta om er/dig och vilka förhållanden ni/du kan erbjuda denna trevliga ankgrupp. Det är en fördel om ni/du bor i Sörmland, Västmanland eller Dalarna. Priset kan diskuteras. Ankorna behöver badmöjligheter och måste skyddas från rovdjur. Ej till slakt!!!