Quantcast
Till salu inom: ”

vademecum veterinär säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Djurdoktorn
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Veterinären Nära Dig, är en liten nyöppnad veterinärmottagning med trevliga, moderna lokaler. Vi vill vara nära dig och din hund i både glada och svårare stunder i din hunds liv. Vi erbjuder dig alla de vanliga veterinär tjänster och säljer även hundfoder. Just nu har vi flera fina erbjudaden. Se på www.veterinarennaradig.se eller ring 0410-356996. Vi finns på Östergatan 39 i Trelleborg. Välkommen till Veterinären Nära Dig din veterinär i Trelleborg. Vi tar hand om din hund.
Vi är två trevliga och skötsamma tjejer i 30-årsåldern som ska sommarjobba som veterinärer i Norrköping och Söderköping/Valdemarsvik. Vi söker därför ett boende från ca 2 juni till ca 20 augusti (v. 23 till v. 33) Boendet ska ligga i Söderköpingstrakten eller precis söderut mot Valdemarsvik. Lägenhet eller hus spelar ingen roll men gärna möblerat och vi vill ha 2 sovrum, toalett och dusch samt ordentligt kök. Vi har båda bil så tillgång till parkering i anslutning till bostaden är ett måste. Maxhyra 8 000 kr/mån beroende på objekt. Referenser finnes.
Eget förlag 1896, inb, 273 s. Namnteckning
Linköping 1932. Inb. 304 s + XIX s.
Linköping. 1910. Dekorerat klotband med rött snitt. 226 s + tomma sidor för anteckningar. Dedikation från författaren till Östergötlands läns hushållningssällskap. Mycket gott skick.

... eller prova att söka på vademecum tandkräm flour 2x75ml