Quantcast
Till salu inom: ”

vagn underrede manskapsbod säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

9 meter lång, 2,5 meter bred. Fönster i gavlarna och dörr mitt på långsidan. 2 rum, 1 litet, 1 större. Tidigare använd som omklädningsrum för byggfirma. El indragen. Ingen lutning på taket. Det behöver bytas då det läckt in tidigare. (Men torrt nu, presenning ligger på.) Isolerad och med bra däck. Ska du ha en mysig, fräsch vagn ATT BO I så kan du betrakta den som ett underrede och ett regelverk, d v s räkna i s f med att lägga ett antal 10000-tal kronor och mycket jobb. Jag har en kontakt som kan flytta den för ungefär 350 kronor milen. För att flytta den behöver du lastare eller traktor med ett släp mellan traktor och vagn. Detta eftersom draget är omsvetsat för att passa lastare. Jag kan skicka bilder per mms för den verkligt intresserade, får inte in dem i datorn. Tusen spänn billigare för affär inom en vecka.
Arbetsbod säljes i befintligt skick. Renoveringsobjekt. Bredd 250, totalhöjd 250, totallängd 690, vikt 1200. Arbetsbod med två ingångar, tvådelad arbetsbod där mellanväggen är borttagen. Den befintliga elen är borttagen, kvar finns ett elskåp med jordfelsbrytare och säkringar. Handfat i rostfritt stål. Bord, fyra fönster varav ett har en list och de andra är i behov av lister då de nu läcker in. Vagnen har ett aluminiumskal som är popnitat, vissa av popnitarna har släppt därav visst läckage i kanterna och fuktskador. Boden kräver en del arbete för att kunna användas. Underredet är okej. Dragkrok till bil. Får dras med B-körkort. Jag har kört den över 40 mil med en Volvo 740 utan problem. Byggår 1980, märke Norrlandsvagnar AB, arbetsbod typ RMO 4-3. Boden finns i Tunby Smedstorp, Tomelilla.
Målad med Biltemas Hammarlack. Bra nav/hjul/däck. Bra till lättare laster, ca 2,5 ton? VBG drag. Hämtas i närheten av Västerhaninge. Välkommen att titta in på hemsidan- där kan du finna bla. migsvets, motorolja och 3-faskabel! www.handelshusetandersson.se
Jag letar efter ett underrede från en barack/husvagn, gärna med personbilsdrag. Runt 6 meter långt. Även intresserad av hela vagnar. Ring helst, då jag inte har tillgång till internet allt för ofta. Underrede, barack, manskapsbod, husvagn
Söker en kraftigare typ av vagn. T.ex större båtvagn, underrede från stor husvagn eller manskapsbod. Skogsvagn, balvagn, timmervagn. Helst kulkoppling med ringkoppling kan fungera. Allt av intresse. Längd gärna 6m.