Quantcast
Till salu inom: ”

maltese valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Små söta Malteser blandisar! Födda 2011-10-14. Leveransklara 2011-12-09 då de är avmaskade, vaccinerade, chipmärkta och veterinärbesiktigade. Säljes till kärleksfulla och varaktiga hem. Det går bra att tinga för en avgift på 1500 kr som inte betalas tillbaka vid ånger. Resterande 3500 kr vid leverans. Fler bilder finns vid intresse. Mamman på sista bilden. Välkomna att komma och titta och umgås i lugn och ro med valparna!
Tre söta maltesiska valpar redo för nya hem. De är 4 månader gammal. Har vaccinerats och vet kontrolleras. De är bra med barn och andra djur. Mycket friska och glada valpar. Jag söker kärleksfulla hem för dem. Jag har 2 flickor och 1 pojke redo för nya hem. Jag hoppas någon kan ge dem stor omsorg och kärlek. Pris kan förhandlas, men mycket kärlek till dem är bättre än pengar. Skicka e-post med lite information om dig själv och din familjesituation. Pris: 7000krr Jag hoppas att du kan översätta detta till svenska och skapa annons på blocket.se
Vi är en pojke och en flicka som föddes 13 juli 2012 och som nu ska hitta ett nytt hem. Vår mamma är chihuahua/Maltes och vår pappa är maltes. Att leka, busa och gosa är det bästa vi vet. Vi har också varit hos veterinären där vi fått vaccin, blivit chipmärkta samt besiktade. Även pälsdjursallergiker tycker om oss eftersom vi är allergivänliga. Om ni kan erbjuda ett kärleksfullt hem så hör av er till oss.
Den 8:e augusti så födde min pärla fyra underbara valpar. Nu är det bara två tikar kvar som är leveransklara den 3:e oktober, då de är åtta veckor gamla. Maltesern är en allergivänlig ras som de flesta klarar av. Vid hämtning är de : * Skk- reg (stamtavla medföljer) * Chippade * Vaccinerade * De får med ett startpaket Valparna är barn och katt vana. Handpenning på valparna är 2000kr. Obs! Endast seriösa köpare gör sig besväret att ringa.
hej nu söker vi nytt tryggt hem till våra söta valpar. vi är två tikar och en hane. Valparna kommer att vara äldre än 8 veckor. Vid leverans kommer vi att vara: - Veterinär besiktigade - Vaccinerade - Chipsmärkta - 3 ggr av maskade - reg i jordbruksverket - klorna klippta Tik kostar 8500kr Hane kostar 8000kr Obs! Endast seriösa köpare gör sig besväret att ringa. Acepterar inte avbetalningar!!!! jag svarar inte på mejl ring för mer info och berätta lite om dig!