Quantcast
Till salu inom: ”

vattendammsugare rainbow säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

SKY150.472 X4

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Raibow städar rent och fint utan dammpartiklar i luften. All luft från dammsugningen blir nedsänkt och tvättad i vattnet genom den centrala öppningen, som går vidare genom separatorn. 99,998 % av all den luft som samlas renas ordentligt med hjälp av vattnet och kommer ut på baksidan av maskinen. Dammet samlas i vattenbehållaren som du tömmer efter användning. Perfekt för den som lider av astma eller allergi. Maskinen säljes med alla tillbehör dvs. 4 standardborstar och 2 elektroborstar (stor till mattor och liten till tygmöbler)
Har två rainbow städsystem vattendammsugare ett fungerande och det andra är det något glapp i startknappen tror jag, startar ibland och ibland inte.Tror det är lätt att fixa för den händige.Pris: 3.500kr för allt kan maila foto om intresse finns.
RainbowE2, välvårdad, bara använd i vårt hem och i bra skick! Köpt 2008. (mer än 5 år garanti kvar) Ny pris - ca 28 000 kr. Säljes grundpaket med speciella tillbehör. För mer info: www.rainbowsystem.se Rainbow är ett helt nytt koncept inom rengörning där vatten och luft samarbetar för att förbättra människors hälsa genom en bättre inomhusmiljö. Rainbow rengöringssystem har ingen dammsugarpåse. Här används istället vatten för att fånga upp damm och smuts i vattenbehållaren. Experterna och kunderna är överens om att Rainbow är världens bästa rengöringssystem! Diverse fristående laboratorieundersökningar har bevisat att Rainbow e2 slår alla konkurrenter inom filtreringseffektivitet. Genom att kombinera sin vattenbaserade teknologi och separator - system, lyckas Rainbow fånga 99,998% av smuts hemma.
Rainbow dammsugare, vattenfilter, med motormunstycke, äldre modell.
Inklusive mattpiskare, mattvätt m.m. Fungerar felfritt Finns i Boden, skickas ej.