Quantcast
Till salu inom: ”

vattenpipa blocket säljes

Tidigare annonser till salu

Har massa nya Vattenpipor / Vattenpipa av hög kvalitet till salu väldigt billigt, från små till stora och i olika färger, här är några utav dom. Info om vattenpiporna: 1: 69 cm, svart, röd, vit, 200kr. 2: 48cm, svart, blå, 170kr. 3: 48cm, svart, röd, 150kr. 4: 63cm, svart, röd , 220kr. 5: 41cm, svart, röd, blå, mixfärgat, 120kr. Har ett lager med en massa andra olika sorters Vattenpipor samt kol och tillbehör, så tveka inte att höra av dig ifall du har önskemål, jag kan ha det i lager. Ju fler vattenpipor eller tillbehör ni vill köpa så bättre pris kan jag ge er. Vattenpiporna och tillbehören är av hög kvalitet från tillverkaren Aladin. http://en.aladin-shisha.de/en_en/index
Då min tidigare lägenhetskamrat fått jobb på annan ort och flyttat har jag nu ett rum tillövers i min trea. Rummet är tillgängligt nu och fram tom augusti (ev lite längre). Det hyrs ut omöblerat men resten av lägenheten är möblerad. Så behöver du boende snabbt i ett par månader tveka inte inför att höra av dig. Ända kravet jag har är att man kan ha en öppen dialog, att du är relativt lugn (Jag arbetar och behöver gå upp tidigt emellanåt) och inte röker annat än möjligen vattenpipa. Hyran ligger på ca 3200kr eller mindre och då ingår bredband.
Säljer nu denna vackra vattenpipa i blått glas och mörkt trä. Använts endast ett mkt fåtal gånger. Det är väldigt fin och dekorativ och som ett litet smycke i sig själv. Inga som helst skador och som i nyskick. Medföljer ett 80 pack long burning kol samt ett pack filter (till 95 % fullt) men ingen form av tobak. Säljes till person över 18 år. Hör av dig, //Kristina
Nya kvalitetsvattenpipor från Egypten Syrien och Indien säljes som parti eller per st. Pris 100-400kr/st Dessa vattenpipor ska inte gämföras med sämre kopior från Kina som oftas säljs i turistområden runt europa turkiet, egypten m.m Jag hjälper gärna till med lite tips för att få till din vattenpipa till 100% om du inte är så erfaren. En vattenpipa kan även passa som en inredningsdetalj då de är väldigt vackra.
Mitt BUTIK är allt annat än gågatans kedjebutiker. Här kan du hitta lokal design, ibland skapad på plats i huset, konceptbutiker, vintage, pop ups, skrädderi, skomakare, konstgalleri, outlets, paketombud och självklart också typiska Möllan-butiker med allt från vattenpipor till kvalitets-te. Modern lokal med industrikänsla, betonggolv, takfönster och stora skyltfönster ut i gallerian. Lokalen har en öppenplanlösning med lounge, konferens- och pausutrymme samt tre stora kontorsrum. Det finns fortfarande plats för fler!