Quantcast
Till salu inom: ”

verner panton lampa säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer en Klassisk VP-Glob designad av Verner Panton 50cm i diameter Lampan består av fem lackade aluminiumreflektorer med vit, blå och orange insida. Dessa är upphängda i tre stålkedjor och alltsammans är samlat i ett klot av transparant acryl. Sladden är klädd i svart textil. Lampan gör sig bäst med en klar glödlampa. Lampan bör ses då den har lite skönhetsfel. Diameter: 50 cm Material: Transparent acryl och aluminium Upphäng: Ledningslängd: 4m Takkopp: Krom. Endast godkänd för ström/använding i Europa. Max 75W-lampa. Riktigt intresserade kan maila mig ett bud så återkommer jag så fort jag kan.Går naturligvis att komma och titta. Se länk: http://www.danskdesign.nu/verner-panton-globe-pendel-Ø50cm-p-1653.html Nypris är ca 16000:- Skr
Flower Pot Design av Verner Panton Tillverkad av Louis Poulsen Finns flera exemplar i butiken Priset gäller en lampa
Orange Verner Panton Topanlampa från 1959 för Louis Poulsen. Gammalt exemplar. Fint skick inga större repor. Tygsladd. Diameter: 21 cm, höjd: 19 cm Finns i Hornstull.
Stora GLOBEN av Verner Panton...Dansk klassiker Finns i Jönköping...skickas helst inte utan hämtas i Jönköping.
Den klassiska Flowerpot är en verklig designikon! Pendeln formgavs 1969 av Verner Panton och är namngiven efter Flower Power-epoken. Lampan belönades med det tyska formpriset Gute Form Bundespreis år 1972. Tillverkas i aluminium, ljuskälla E27 max 40W. De lackade lamporna har nu en matchande textilsladd! Vi har även butiker i Göteborg och Lammhult. Besök www.svenssons.se för mer information.