Quantcast
Till salu inom

"vespa piaggio hjälmar säljes"

Jönköping
Idag

Scott Centric plus Mips hjä...

900 kr
Blocket.se
Nacka
Idag

Slalompjäxor, skidor barn....

500 kr
Blocket.se
Butik Lindesberg
1 månader

Rieju Drac SM RS Special Ed...

37 990 kr
Blocket.se
Sundsvall
Idag

Pjäxor, skidor, hjälm

199 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Stockholm

Piaggio Vespa S50

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Endast drygt ett år gammal (köpt mars 2011) Vespa S50 säljes pga motorcykelköp. EU-moped så får köras med tex. bilkörkort. Vinterlagrad i varmgarage och med batteriet på underhållsladdning. Kanonskick! Det är en original Piaggio och ingen kinesisk skit. Finns massvis med tillbehör till Vespa som gör den superpraktisk till vardags. Lättkörd med automatisk växellåda. Har även hjälm, extralås och ett täcke till den. Mer info: http://vespa.spgmotor.se/produkter/scooter-50cc/vespa-s-50-2t Hör av er via mail!
22 000 kr
Blocket.se

Kanon fin moped

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Säljer nu min Piaggio Vespa årsmodell 07, p.g.a. att jag inte längre har någon användning av den. Nypriset för moppen var 23.000 kronor. Den har aldrig varit trimmad och har servats enligt instruktionsboken. Jag är andra ägaren och den har gått 1100 mil och fungerar fortfarande lika fint som den alltid har gjort. Nyligen var jag tvungen att installera nya bromsar och nytt bromsljus. Den saknar den ena backspegeln, då spegeln har trillat av. Moppen är väldigt stark och har ett grymt bra ax. I priset ingår också hjälm och ett godkänt lås. Kontakta mig via min mobil på 0739236006
9 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Söderköping

Moped Piaggio EU vespa

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer nu min dotters moped som har gått 450 mil, mopeden är helt orginal och aldrig skruvad eller trimmad, funkar perfekt, köpte nytt batteri för 2 år sedan. Bara att tanka och köra helt lagligt. Det finns 2st skrapmärke på vänster sida då den första tjejen körde omkull 1 ggr. I övrigt helt perfekt. Vi skickar med 2 st hjälmar och godkänt lås. Hör bara av dig om seriöst intresse finns. prutad o klar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 900 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Göteborg

Vespa LX50 EU-Moped

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Nu säljer min underbara marinblå Piaggio LX50 årsmodell 11 som är alltid pigga startmotorn och går väldigt bra! Är i bra skick dock finns små repor eftersom kåpor är gjord för stål. Har köpt vindruta, boxpack, avgasröret och extra sadelskydd. Och lite mer tillbehör. Den har effektrör (original avgasrör följer med) Fakta Motor: 1-cylindrig luftkyld 2-taktsmotor Fram skivbroms, bak trumbroms Bensintank: ca 8,5 liter Har gått 458 mil det ingår en hjälm. Kontakta mig snarast tack
19 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Göteborg

Piaggio NRG Extreme 79mil

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Piaggio Vespa NRG Extreme Fin moped som går bra. Endast 79mil. Maxfart ca 50km/h. Aldrig varit trimmad så klart. Väldigt bra acceleration. Årsmodell 2001. Togs i trafik 2001-10-09. Någon repa här och där. Torrspricka i sadeln. Men överlag bra skick. Hjälm och lås kan ingå vid smidig affär. Säljer för att den inte används så mycket. Regnr: SDM475 Finns i Kullavik Ring eller maila vid frågor.
6 000 kr
Blocket.se