Quantcast
Till salu inom: ”

veteranbilar till salu skåne säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Unikt tillfälle att bli ägare till en mycket vacker Mercedes 230 A-Cab. Den enda kända i Sverige och totalt mycket ovanlig. Förregistrerad och har genomgått en totalrenovering, självklart ramlyft, allt dåligt trä utbytt, motorrenoverad, ny suflett och inredning etc. Mer information och bilder lämnas till intresserade köpare. Kom till Sverige 1975 och fanns, enligt ett reportage i Norska Mercedes Benz klubbens tidning 1983, i Bergen under andra världskriget. Du som är intresserad-ring. Hjälper till med att sälja bilen åt en god vän. Speek English und etwas Deutsch
Hade tänkt renovera bilen och ha den som veteranbil, men ser inte att jag kommer få tid till det projektet, så väljer att sälja den. Går bra i motor och i låda med tanke på ålder. Någon rostfläck som lätt fixas. Ingen rost i balkarna. Extrasäte finns för totalt 7 personer. (2 personer under 12 år) Bilen är avställd och obesiktigad. Ett par småsaker bör fixas innan besiktning. Ett hål i avgasröret, handbromsvajern. Tripp och milräknaren fungerar ej. Prisidé 5K SEK eller kom med ett bud. /Martin
En mycket fin gammal veteranbil från 1925 i öppet utförande. 6 cylindrig sidventilsmotor på 50hk. Bilen är renoverad till mycket gott skick av Studebaker entusiast. Vacker färgkombination med mörblå/svart lackering. Studebaker blev uppköpta av Packard 1954, så detta är en högst ovanlig bil idag. Det finns mycket bilder till den som är intresserad av att köpa den. Priset är ett förslag som man är välkommen att diskutera efter man har besiktigat bilen.
Morris Minor 1000,reggad -60. All rost undertill, bak och i motorrum ordentligt lagad, allt i framvagn och i bromsväg bytt. Fräscha däck. Rostskyddsmålad undertill. Kvar att göra. Utsida, inredning, ev motorkoll. Komplett, körbar men körförbud. Bes senast 2008 (u a) efter 20 års stillestånd. Säljes p g a tids- och garagebrist. Miltal ? Bara 5 siffror på mätaren.. Mycket bil, mycket tillbehör. Maila för detaljerad info!
Golf I:a Årsmodell 82 - veteranbil. Gått under 15 000mil I gott skick med lite rost på skärmarna, rostfri undertill. Går bra. 5 växlar. Ny koppling precis insatt och byte av olja och filter. Ny tändkablar och strömfördelare. Nya året runt däck. Vi snabb affär kan priset diskuteras Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.