Quantcast
Till salu inom: ”

vit långhårig chihuahua till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är det bara 1 chihuahua kille kvar som söker ett seriöst tryggt hem.Det är en långhårig liten gosse . Med ett underbart humör. Bullen är en svart vit och har en nos som går i samma färg. Han är födda den 9 mars och levereras tidigast 8 veckors ålder. Vid leverans är de vetbesikt,vacc,avmaskad och reg i jbv. De är 110% renrasiga för både mamman och pappan finns hos oss och bevis.Så om du är intresserad så slå en signal på telefon nummer 0761-997988
Nu är det bara lilla jag kvar och jag vill också ha ett eget hem där jag kan få bli ompysslad. Jag är korthårig och sobel färgad med vit bläs. Jag har växt upp som en del av familjen, är väldigt social, van vid barn & andra hundar. Mamma är långhårig, färg röd sobel och väger ca 2,5 kg. Pappa korthårig , färg creme och väger ca 2,7kg. Båda är patellafria 0/0. Båda föräldrarna har ett underbart psyke. Är stabila och sociala familjehundar. Renrasig till 100%. Han är 9 v och leveransklar. Han är reg i jordbruksverket, vaccinerad, chippad, veterinärbesiktigad, avmaskad.
Hej! Jag vill väldigt gärna köpa en långhårig vit/cream färgad chihuahua tik! Valp eller max 3 år,ska vara snäll och trevlig och tycka om barn,gå bra ihop med andra hundar då vi söker en kompis till våran chihuahua tik! Vi kan erbjuda ett härligt liv på landet med liv och rörelse,där lille vännen får vara hund på heltid och inte sitta i någon väska.. Ring eller mejla om du har ett litet troll tillsalu,så berättar jag gärna mera!
Hejsan, jag har en underbar liten blandras kille på 2 år som jag gärna skulle vilja hitta någon hona att para honom med. Han är en vit/creme färgad långhårigchihuahua/papillon hane. Jag skulle helst vilja att han parar sig med antingen en lite större chihuahua eller en papillon för han väger ca 3 kg, men ni kan föreslå andra mindre raser också. Kan komma överens om ett pris tillsammans. Mejla gärna med förslag ifall ni är intresserade,
Är en liten creme kille nästan vit som vill hitta ett nytt hem. Är ur en kull av fem. Mamman är creme och pappan är tricolor. Både mamma och pappa är patella 0/0 korrekta bett. Kommer att vara lev klara 22/12 då vi är 8 veckor Vid leverans kommer jag vara: Vet.bes Chippm Vacc Avm Reg i SKK med stamtavla Doldafel förs Kloklippta Vi får också med mig ett startpaket från Royal Canin med mat, filt och halsband. Van vid barn Vill ni veta mera så hör bara av er skriv gärna och berätta lite om er själva.