Till salu inom

"vuxen chihuahua tik omplacering säljes"

Krokom
Idag

Mini hoj

7 000 kr
Blocket.se
Norrköping
Idag

Omplacering

2 000 kr
Blocket.se
Borlänge
Idag

Cykel MTB

500 kr
Blocket.se
Knivsta
Idag

Dvärgvädur kaninungar

400 kr
Blocket.se
Mölndal
Idag

Små blandrasvalpar

19 500 kr
Blocket.se
Halmstad
Idag

Jaktvalpar

15 000 kr
Blocket.se
Vaggeryd
Idag

Omplacering av sällskapshund

1 234 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Örebro

Korthårig chihuahua tik

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har en korthårig chihuahua tik till försäljning. Hon är 5 månader och bedårande söt. Miss Sofie är däremot för liten för avel och kommer att säljas med avelsspärr. Hon är sobel och väger ca 1kg i dagsläget. Hon är vaccinerad, chipmärkt och SKK registrerad. Eventuellt har jag även två vuxna tikar till omplacering. En till foder (ej utställning) och en kastrerad tik. Båda långhåriga och super temprement. Vana vid barn och andra hundar. Tikarna har vi ingen bråttom att flytta på så det ska kännas helt rätt för att vi ska välja just ditt hem. Önskas mer information så är det bara att skicka ett mail!
13 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Ekerö

Omplac tik 1,5 år praszky /chihuahua

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ändrade familjeförhållanden kräver omplacering av vår hund. REG i jordbruksverkets register En mycket glad, tillgiven, kärleksfull tik, kan inte ge nog med kärleksbevis, lite reserverad för främlingar. Bra psyke för trix aguility spår etc. Tränad i vardagslydnad och kontaktövningar. Är lyhörd och allert. Kan ta det lugnt, men är ingen bur/ knähund. -Kan inte vara själv då hon deppar ihop. Endast erfaren vuxen person med hundvana gör sig besväret att höra av sig ,vi kommer vara väldigt selektiva så skriv ett brev och presentera dig så hör jag av mig. Hunden kommer inte att skänkas bort men hem är viktigare än prislappen avtal upprättas vid foder. Dagmatte kan även vara intressant förutsatt att du bor i närheten. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
10 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Örebro

Chihuahua hane till hundkunnigt hem

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vår chihuahua-hane har visat sig inte alls fungera med andra hanhundar, och eftersom vi har en hanhund sedan tidigare, måste chihuahua-hanen tyvärr omplaceras. Annonsen vänder sig till dig som inte har några barn, och inte kommer att skaffa några barn, och som är intresserad av att ge en svårhanterad hund ett livslångt hem. Det han behöver är ett hem utan andra hanhundar, helst utan andra hundar, men en eller två lekfulla, kastrerade tikar kan gå bra. Katter går bra, om ägaren har vana av att ha katt och hund tillsammans sedan tidigare. Han är en hund för den med erfarenhet och vilja att förstå och träna sin hund, men man får nog också acceptera vissa sidor i hans personlighet och vara beredd att anpassa hans och sitt eget liv efter den han har blivit som vuxen. Trolig orsak till hans beteenden är felbehandling under uppväxten. Han kom till oss som akut omplacering och det har visat sig att han har vissa speciella behov för att kunna leva ett bra och stressfritt liv. Han är en så kallad problemhund, med klara svårigheter att träffa nya människor och djur. Mer information om honom ges till den som skriver ett mail där de berättar om sig själv, sin levnadssituation, tidigare hundvana och varför de tror att en hund med problembeteenden och speciella behov skulle få ett bra liv hos dem. Bild skickas ej via mail, eventuellt via mms till dem som visar intresse. Hunden är över ett år gammal och registrerad i jordbruksverket. Priset är över 500 kr. Men under 5000, rätt pris till rätt hem.
5 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Partille

Vuxen chihuahua Tik för omplacering

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Vi har med stor sorg i hjärtat beslutat oss för att sälja vår vuxna tik Bella, snart 4år, till ett mer passande hem. Hon är en underbar hund, en kär vän, full av energi och kärlek. Ända sedan Bella var valp har hon varit lite reserverad mot människor hon inte känner och mot barn. Hon tycker inte om stadsmiljö med massa folk, utan älskar att springa fritt i lugnare miljöer (skogen, landet). Hon kan gå i koppel men tycker hellre om att få springa av sig (vilket hon tyvärr inte får hos oss). Hon är aktiv, lekfull och har mycket god kondition. Hon är vaktig av sig hemma, skäller när det ringer på dörren, kan även skälla på folk och andra hundar ute. Hon kan åka bil utan problem och vara ensam hemma i några timmar. Bella älskar oss, är pussig, busig, glad och gosig. Vi söker ett tryggt kärleksfullt hem med hundvana, där tid för hund finns. Gärna hus ute på landet med stor tomt där hon kan leka fritt. Inga småbarns familjer. Hon är van vid en hundkompis (endast mindre sort) men detta är inget krav. Hon ska INTE gå i avel, var vänlig respektera detta. Vi har absolut inte bråttom med att sälja vår ögonsten och kommer vara väldigt noggranna med de nya hemmet då hon är värd de bästa. Utseendemässigt är Bella en storväxt chihuahua flicka, runt 4kg (renrasig och reggad i SKK), långhårig med silkeslen päls. Nougat färgad med vitt nertill, choklad nos och blå ögon. Hon är väldigt vacker och ser ut som en liten räv. Hon har nyligen varit hos veterinären där hon vaccinerades och fick rensat tandsten. Fullt frisk och uppväxt på kvalitetsfoder (Specific). Vid seriöst intresse skriver ni ett mejl så hör vi av oss. Hälsningar Bella med familj.
4 800 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Dalarnas län

Chihuahua. Omplacering. Vuxen tik

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Omplaceras: Snäll, vit, korthårig Chihuahuatik av den större modellen. Ej kastrerad. Se bilder. 5½ år. Vikt ca 3 kg. Med stamtavla. Pris: 5000 kr Viss transport, läs mötas halva vägen eldy kan ordnas. Siv Svensson 0767994392
5 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj