Quantcast
Till salu inom: ”

chihuahua säljes

Chihuahua
F
Örebro

Tidigare annonser till salu

Säljes, då det blivet ändrade förhållanden. En trevlig ljus långhårskille, han har stamtavla. Mejla om er och berätta vad just ni kan erbjuda..vi är måna om honom och vart han hamnar! Säljes som sällskapshund, haft några kullar efter sej. MAILVÄNNER UNDABEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT! Svarar inte på mail med frågor där svaren står i annonsen och inte utan telefonnummer. Kan leveras söderut! Glöm ej lämna telefonnummer., så ringer vi upp. Han är försäkrad i IF idag med liv på 10.000 Bilder finns att få via mail.
Har nu tagit det svåra beslutet att sälja min chihuahua pga sjukdom.Hon är en underbar charmig intelligent rolig hund som inte lämnar nån oberörd.Hon säljes ENDAST till sälskap då hon inte kan få valpar.Ingen barnfamilj då hon inte är stormförtjust i småbarn.Gärna en äldre person eller nån som inte har barn.Hon är heller ingen associar hund som ska kånkas runt i affärer! Jag är mycket noga med var hon hamnar o det ska vara ett livslångt hem av nån som vet vad det innebär att ha hund! Känner du att just ditt hem är det rätta för denna lilla söta tjej så hör av dig för mer info....
Pga av förändrade familjeförhållanden är jag tvungen att hitta ett nytt hem till min älskade Betty. Hon är en renrasig chihuahua på ca 3 år men utan stamtavla. Hon är otroligt snäll och kelig och är van vid barn och andra hundar. Hon skulle trivas bäst med i ett permanent hem som har tid och engagemang för att ge henne den kärleken och tryggheten hon behöver. Hör gärna av er om ni är intresserade (obs!!! endast seriösa svar). Det viktiga för mig är att hon får ett bra hem. (Bilderna är från då hon var ca 1 år! )
Hej vi måste tyvärr sälja våran lilla långhåriga chihuahua kille.Orsaken är till största del tidsbristen men ochså att han känner att han har fått konkurans sedan vi fått barn. lite svartis helt enkelt. han går för övrigt bra ihop med barn. Han fyller 6 år den 7 april och behöver komma till någon som har tid att aktivera honnom. Han är en liten hund men älskar att gå långa prommenader. hör gärna av er om ni vill veta något mer eller vill se fler bilder.