Quantcast
Till salu inom: ”

vit chihuahua hund till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

Måste tyvärr sälja vår lilla flicka, då båda har fått heltids jobb så har vi inte den tiden för henne längre som vi tycker hon förtjänar. Hon är sex månader, sand färgad och vit. Hon är renrasig utan stamtavla. Pigg, busig o snäll. Hon är van vid andra hundar. Mejla en presentation om dej och vad ni kan erbjuda vår lilla tös, så ringer vi upp om det känns bra. Har inte bråttom att bli av med henne. Så endast seriösa gör sig besvär.
PGA AV ÅTERBUD ÄR LILLA ROFFE TILL SALU LEV KLAR 4 JUNI FÖDD 20110404 Han kommer som vuxenvikt ligga mellan 1.5kg max 2 Mor Black and tan REG BLANDIS Far Vit med röda tecken Reg Jordbruksverket Kombinationen gjord förut visat sig bra mentalt och sunda valpar även gått bra inom lydnad Mor och Far finns att se i hemmet. Valparna säljes avm.chipmärkta besiktade och registrade i jordbruksverket För mer info ring 0270 287099 eller Halebop 0730791137 eller mejla om dig självValpen säljes ej under 8 veckor
Känns enormt tungt men måste tyvärr sälja min älskade Diesel pga separation och ändrade arbetsförhållanden. Renrasig men ingen stamtavla. Vit men en brun fläck vid svansen. Han är född 31 Oktober 2008 Chippad och vaccinerad. Han trivs med barn och katter. Älskar att vara ute i naturen. Skriv gärna några rader och berätta om dig själv och situation. Skriv med ditt telefonnummer så tar jag kontakt med dig. Är det något du undrar över så svarar jag samma dag på alla seriösa mail.
SKK registrerade chihuahua hanvalpar säljes allt enligt SKK:s regler. Chippade, avmaskade, vaccinerade och veterinär besiktade. Foder - filt - leksak får den lille med sig :) till sitt hem. Småttinghills King, längst till vänster är en liten kille. Födelsevikt 50 gram. Black&tan Småttinghills Loke är den keligaste av grabbarna. Cream & vit - mitten. Småttinghills Karo, lugnast. Black&tan Valparna är fina, sociala, mysiga och mycket trevliga. Det är viktigt att de alla kommer till kärleksfulla, livslånga hem. :) Leveransklara. För mer information vänligen ring eller besök http://www.småttinghills.se/ Mia Nyberg
Korthårig hane född 2011-01-10 Vit med creme färgade fläckar. Härligt busig kille med stor nyfikenhet. Vill gärna sitta i knä och gosa. Ej till avel eller utställning då han har ett litet underbett. Han är vid leverans: -Reg. i Skk -vaccinerade -avmaskade. -chipmärkt. -doldafelförsäkrade 3 år. -veterinärbesiktad. Jag är inte intresserad av "Fodervärd" och säljes inte på avbetalning. Välkommen att Maila mig för mer information.