Quantcast
Till salu inom: ”

vita kattunge säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har: 4 Hel Vita Hannar (hörande) 1 Röd/Vit Hona 1 Flerfärgad Hona Dom är leveransklara vecka 31 så då är dom avmaskade och rumsrena, äter både torrfoder och burkmat! För mer bilder och info skicka mejl eller ring! Halva summan är handpenning (250kr) om du vill tinga en kattunge (den summan fås ej tillbaka vid uteblivet köp) OBS! Det är den Vita Katten som är mamman på bilden, den andra katten hjälper bara till :)
Jag har två underbara kattungar, flickan den vita är föd 1/6 pch killen den svarta är född 2/6 de kommer att flytta när de är 12 veckor dvs 24 aug. Mamman är en norskskogskatt och pappan vet vi ej. De är rumsrena och avmaskade. Båda är otroligt sociala och trevliga. Är hund och barn vana. Coccos kallar vi den vita tjejen. Hon är vild och tuff med ett trevligt humör. Lakris är den svarta killen. Han är lite mer avvaktande då han är lillebror. Men är otroligt myssig och gossig. Passa på att köpa två mysiga syskon.
Dessa små söta kattungar är redo att flytta hemifrån från och med 1a augusti då de är tolv veckor gamla. Det är en hona och fyra hanar. Tre av dessa är helsvarta (en utav dom har någon liten vit fläck under hakan och magen) och två är svart & vita. Hem är viktigare än priset. Om ni vill fråga något, ring eller maila. Mvh / Ida
Hej nu måste jag sälja mina 3 små kattungar har inga ursäkter kvar att få behålla dom ( har försökt med allt). Dom vill komma till nya hem med massor av kärlek och värme. Två hanar ( dom svart vita) En hona ( den spräkliga saken) Katterna är underbara och har helt olika personligheter som bara är för hjärtkrossande. Dom är nu 13 veckor och springer runt både inne och ute, äter torrfoder och går på lådan. Ring eller maila för mer info.. MvH Alexandra
Hej! Vi är två söta kattungar (i en kull av fem) som gärna vill komma till några trevliga människor. Gärna några som förstår vårt sug efter mumsig mat, massor av gos och lite bus. Jag är kille(?) svart/grå och har lite längre päls och min lillebror (säkert) är grårandig med vitt runt nosen och vita strumpor. Vi är rumsrena och avmaskade. Vi blir myndiga och kan flytta hemifrån vecka 35, säger mamma Felicia (1år).