Quantcast
Till salu inom: ”

waldorfdocka mönster säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Boots

Stockholm

Tidigare annonser till salu

/ Sasaki, Nanaki Bindning: Inbunden Antal sidor: 95 Förlag: ICA-förlaget AB Utgivningsdatum: 1998 (ursprungligen 199210) Vikt: 389 g Beskrivning: En handgjord docka är unik, den är oftast gjord med tanke på just det barn som till slut ska få dockan. I den här boken kan du lära dig sy waldorfdockor. Här finns dockor för barnens olika åldrar. Till de riktigt små barnen passar tex en enklare knytdocka, påsdocka eller docka med fastsittande kläder. Dockans proportioner bestämmer vilket intryck dockan gör. Boken innehåller även mönster, sömnads- och stickbeskrivningar till dockornas kläder samt beskrivningar för att göra olika dockfrisyrer. I ett kapitel visas på hur man kan växtfärga garn och ullsaker till dockan och tova olika saker som tex stövlar, väskor och västar. I waldorfskolor världen runt syr barnen mjuka dockor av den typ som beskrivs i denna bok. Dockmodellen har spritt sig och sys numera i hemmen och på kurser och har kommit att kallas just waldorfdockor. Färg-, sv/v foton, streckteckningar.
ICA-förlaget. 1:a upplagan uppl. 1992. 96 s. Inbunden. 25x19cm. 380 gram. Nära nyskick. En handgjord docka är unik, den är oftast gjord med tanke på just det barn som till slut ska få dockan. I den här boken kan du lära dig sy waldorfdockor. Här finns dockor för barnens olika åldrar. Till de riktigt små barnen passar tex en enklare knytdocka, påsdocka eller docka med fastsittande kläder. Dockans proportioner bestämmer vilket intryck dockan gör. Boken innehåller även mönster, sömnads- och stickbeskrivningar till dockornas kläder samt beskrivningar för att göra olika dockfrisyrer. I ett kapitel visas på hur man kan växtfärga garn och ullsaker till dockan och tova olika saker som tex stövlar, väskor och västar. I waldorfskolor världen runt syr barnen mjuka dockor av den typ som beskrivs i denna bok. Dockmodellen har spritt sig och sys numera i hemmen och på kurser och har kommit att kallas just waldorfdockor. Färg-, sv/v foton, streckteckningar. Ägarstämpel på försättsbladet.
Stick-och virkgarn av hög kvalitet. Waldorfdockor både stora och påsdockor. Stick-och virktillbehör. Mönster - både nya och vintage. Stickade sockor och sjalar. Målade sidensjalar. Kassar och förkläden mm. Allt kan beställas via e-post. Hör av dig om du är intresserad av något särskilt eller välkommen in i butiken som ligger i Södra Sandby. Öppet tisdagar 14-18 och Lördagar 10 -14.
Waldorfdockor av Karin Neuschuzt, mönster och material
I den här boken kan du lära dig sy waldorfdockor.Här finns dockor för barnens olika åldrar.Boken innehåller även mönster,sömnads- och stickbeskrivningar till dockornas kläder samt beskrivningar för att göra olika dockfrisyrer. Förlag: Ica Bokförlag.1998.Inbunden.96 sidor.Laminatband.Illustrerad.Format 25,2x18.8 cm.Vikt: 430 g.Språk: Svenska.Stämpel neutral.Nära nyskick.Frakt och förpackning 40 kronor.(Sverige).