Till salu inom

"waldorfdocka mönster säljes"

Varberg
Idag

Fina däck

1 500 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
Idag

15 Spoke 22 tum 5/130

6 900 kr
Blocket.se
Halmstad
Idag

Volvo C30 D2 Momentum . Ny...

60 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
Idag

Original Kia fälg med somma...

6 500 kr
Blocket.se
Uppsala
Idag

Släpvagn med kåpa 1000kg

16 900 kr
Blocket.se
Västerås
Idag

Däck & Fälg till Volvo v40,...

350 kr
Blocket.se
Älvdalen
Idag

Välbevarad Volvo 945 Ltt

24 000 kr
Blocket.se
Varberg
Idag

Sommarhjul V70 MF

1 500 kr
Blocket.se
Falun
Idag

Volkswagen Golf Sportscombi...

135 000 kr
Blocket.se
Haninge
Idag

BMW 520 d xDrive Touring St...

250 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Waldorfdockor : Sy Dockan Själv Och Sy Och Sticka Dockans Kläder

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
/ Sasaki, Nanaki Bindning: Inbunden Antal sidor: 95 Förlag: ICA-förlaget AB Utgivningsdatum: 1998 (ursprungligen 199210) Vikt: 389 g Beskrivning: En handgjord docka är unik, den är oftast gjord med tanke på just det barn som till slut ska få dockan. I den här boken kan du lära dig sy waldorfdockor. Här finns dockor för barnens olika åldrar. Till de riktigt små barnen passar tex en enklare knytdocka, påsdocka eller docka med fastsittande kläder. Dockans proportioner bestämmer vilket intryck dockan gör. Boken innehåller även mönster, sömnads- och stickbeskrivningar till dockornas kläder samt beskrivningar för att göra olika dockfrisyrer. I ett kapitel visas på hur man kan växtfärga garn och ullsaker till dockan och tova olika saker som tex stövlar, väskor och västar. I waldorfskolor världen runt syr barnen mjuka dockor av den typ som beskrivs i denna bok. Dockmodellen har spritt sig och sys numera i hemmen och på kurser och har kommit att kallas just waldorfdockor. Färg-, sv/v foton, streckteckningar.
280 kr
Bokbörsen.se

Waldorfdockor: Sy Dockan Själv Och Sy Och Sticka Dockans Kläder.

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 månader
ICA-förlaget. 1:a upplagan uppl. 1992. 96 s. Inbunden. 25x19cm. 380 gram. Nära nyskick. En handgjord docka är unik, den är oftast gjord med tanke på just det barn som till slut ska få dockan. I den här boken kan du lära dig sy waldorfdockor. Här finns dockor för barnens olika åldrar. Till de riktigt små barnen passar tex en enklare knytdocka, påsdocka eller docka med fastsittande kläder. Dockans proportioner bestämmer vilket intryck dockan gör. Boken innehåller även mönster, sömnads- och stickbeskrivningar till dockornas kläder samt beskrivningar för att göra olika dockfrisyrer. I ett kapitel visas på hur man kan växtfärga garn och ullsaker till dockan och tova olika saker som tex stövlar, väskor och västar. I waldorfskolor världen runt syr barnen mjuka dockor av den typ som beskrivs i denna bok. Dockmodellen har spritt sig och sys numera i hemmen och på kurser och har kommit att kallas just waldorfdockor. Färg-, sv/v foton, streckteckningar. Ägarstämpel på försättsbladet.
200 kr
Bokbörsen.se

Stickgarn. Waldorfdockor

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Stick-och virkgarn av hög kvalitet. Waldorfdockor både stora och påsdockor. Stick-och virktillbehör. Mönster - både nya och vintage. Stickade sockor och sjalar. Målade sidensjalar. Kassar och förkläden mm. Allt kan beställas via e-post. Hör av dig om du är intresserad av något särskilt eller välkommen in i butiken som ligger i Södra Sandby. Öppet tisdagar 14-18 och Lördagar 10 -14.
0 kr
Blocket.se
Böcker och Litteratur  ·  Ödeshög

Waldorfdockor av Karin Neuschuzt, mönster och material

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Waldorfdockor av Karin Neuschuzt, mönster och material
26 kr
Tradera.se

Waldorfdockor - Sy dockan själv och sy och sticka dockans kläder

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
I den här boken kan du lära dig sy waldorfdockor.Här finns dockor för barnens olika åldrar.Boken innehåller även mönster,sömnads- och stickbeskrivningar till dockornas kläder samt beskrivningar för att göra olika dockfrisyrer. Förlag: Ica Bokförlag.1998.Inbunden.96 sidor.Laminatband.Illustrerad.Format 25,2x18.8 cm.Vikt: 430 g.Språk: Svenska.Stämpel neutral.Nära nyskick.Frakt och förpackning 40 kronor.(Sverige).
151 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj