Allt till salu inom "weimaraner till salu"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Grums

Rocky behöver ett nytt hem

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Vi söker ett nytt hem till Rocky som är ett år gammal. Vi kan tyvärr inte ha kvar honom pga att vi inte kan ge honom den tid han kräver och behöver. Vi söker nu någon hundvan person som kan ge Rocky det som han behöver. Vi ser helst att han kommer ut på landet eller något ställe där de finns stora ytor, då Rocky har mycket energi. Rocky är en kärleksfull hund och vill ha mycket sällskap. Rocky är född 18/01-10 och är en blandning mellan Weimaran och Rottweiler, Han är försäkrad. Och registrerad i jordbruksvärket. Endast seriösa svar. Ring på : 076-0539837.
2 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Örkelljunga

Unika hanvalpar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Ovanliga, underbara blandrasvalpar födda 24/10. Pappan är en Weimaraner, som är en följsam fågelhund. Mamman är en Pyreéner, som är en stor vakt/familjehund med mycket päls. Dessa charmiga valpar är pigga och alerta och oerhört keliga och sociala. Nu vill de komma till egna familjer som kan ge dem den kärlek och uppmärksamhet de behöver och vill ha. Även avbetalning. De är uppvuxna med barn och andra hundar. Här finns också en bror som är lite mer vittecknad, större och lugnare, med speciella ögon. Priset för honom är 3500.
3 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Karlskoga

Weimaraner valpar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu har vi endast några valpar kvar. 2 st långhåriga tikar och. Födda 2010-10-01 Valparna är efter oerhört vackra och mentalt öppna och trevliga hundar. Båda är meriterade och fungerar utmärkt både hemma och på "jobb". De är givetvis registrerade på SKK (har stamtavla), vaccinerade och tattuerade. Alla valparna förväntas jobba mkt bra och lyckas mer än bra på utställningar.. Så letar du efter en mycket vacker hund som även kan jobba... så är detta valpen/hunden för dig! Hör av er om ni är intresserade..
4 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Piteå

Weimaraner söker nytt hem

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Vi har en fantastisk Weimaraner kille på 2år som nu söker ett nytt hem pga tidsbrist, och allergi. Han kan grundlydnad, har bott ihop med katter, kaniner och andra hundar (tikar) och små barn och detta utan problem! Han är ingen problemhund, men kräver mycket av sin ägare så vi vill att ni som hör av er ska ha god hundvana! Gärna till någon som är intresserad av jakt eller spår. Han har väldigt god nos och kan utvecklas mycket med rätt träning! Priser går att diskutera om vi känner att rätt intresse och hem dyker upp
5 000 kr
Blocket.se

Dagmatte/Dogwalker/Hunddagis till snäll tik

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Söker vuxen pålitlig hundvan dagmatte, dogwalker eller seriöst mindre dagis till pigg och glad steriliserad weimaraner tik på 9 år. Mycket karaktär och ett underbart temperament. Van vid andra hundar, barn och djur. Tidigare gått på dagis men trivdes inte på det senaste. Söker dig som vill ta en längre promenad per dag, helst av allt någon som vill ha hundsällskap hela dagen när vi jobbar ca 8-18, måndag till fredag. Gärna pensionär med hundvana. St. Eriksplan med omnejd.
0 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj