Quantcast
Till salu inom: ”

weimaraner valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

free

Stockholm
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Weimaranervalpar efter Abbey (SKK regnr. S52024/2008) och PB (SKK regnr. S30256/2009) säljes. Valpar från Kennel Dolce Cascada, www.dolcecascada.com. 2 långhåriga tikar och 1 korthårig hane födda 2010-10-01 (6 månader). Alla är registrerade på SKK, veterinärbesiktigade utan anmärkning och vaccinerade. De har bra, öppet och mjukt temperament samt är koppel tränade och rumsrena. Som individer är de aktiva, nyfikna och vänliga, lekfulla och sociala, fungerar bra med andra hundar, katter, hästar och barn. Tikarna kostar 6.000 kr styck och hanen 7.000 kr. Om du är intresserad och om du vill veta mer valparna ringer du Jan på telefon 0707 33 17 00.
Weimaraner valpar födda 19 februari 2013, efter välmeriterad föräldrar. De levereras helt enligt SKK:s avtal, veterinärbesiktigade, chipmärkta, fullständigt vaccinerade, avmaskade, dolda fel-försäkrade, registrerade i SKK. Om du söker en aktiv och mångsidig arbetskompis, är du varmt välkommen att höra av dig till oss!! (Endast hanar kvar)www.greyberrys.se Endast du som är seriös i ditt hundköp är välkommen att kontakta oss! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Valpar födda den 9/10 efter Prästskogens Märta SE24474/2011 och Södervadet´s Torino SE37666/2012 Vi söker dig som kan erbjuda ett hem med mycket tid, kärlek och omsorg. Har två fina, snälla och goa valpar kvar. De är sociala och trevliga. Van med allt för sin ålder. De är registrerad i SKK, vaccinerad, chipmärkt, besiktad och avmaskad. Välkommen att höra av er till Kennel Elitbreed´s, Ingrid Lundsten, telefon: 070-667 05 64.
Nu söker några valpar kärleksfulla hem. De är 8 veckor och redo att flytta. Vid leverans är de avmaskade, vaccinerade, veterinärbesiktigade och har chip. Mamman är weimaraner och pappan är brun dobberman. Båda är helt underbara familjehundar som älskar barn, katter och andra hundar. Brun hanvalp 4000 kr Grå och brun tikvalp 5000 kr Priset kan eventuellt diskuteras, hemmet är det viktigaste! Avbetalning kan ordnas, få valpen nu och betala senare. Avtal skrivs vi avbetalning. Ring vid seriöst intresse 0738-326157
Jag har hämtat hem en av mina valpar pga att förra köparen blivit allergisk. Så nu måste jag hitta ett nytt hem till lilla Bruno. Han är jätte go, lekfull och full av energi. Han är 11 veckor och väldigt duktig på att kissa å bajsa ute istället för inne. Det är en aktiv hund så ni måste ha tid och ork för att ha denna rasen. Med bra uppfostran och mkt kärlek får du en vän för livet. Han har fått sin åttaveckors vaccination och är avmaskad och veterinärbesiktigad vid leverans. Han är givetvis chippad också. Ring! Maila inte! Priset kan eventuellt diskuteras!