Allt till salu inom "welsh corgi pembroke till salu"

Sortering:
Visar sida 1 av 3

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Kista

Blandrasvalpar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Alice, Selma och Elsa är 3st små söta robusta blandrasvalpar som nu söker sina framtida livslånga hem. Snälla och hundvana personer prioriteras. Blandning mellan Tibetanskspaniel och Welsh corgi pembroke, liten hund som hänger med på det mesta som bus och promenader. Vi är leveransklara den 14e Oktober då är vi 8-veckor gamla. Vid leverans är vi givetvis vet.besiktigade,vaccinerade,avmaskade och chipmärkta. Pris 6500 kr Handpenning 1000:-
6 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Forshaga

Welsh Corgi Pembroke valp

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Här finns en underbar corgi valp som önskar ett eget hem. Hon är en framåt och glad valp efter friska och välmeriterade föräldrar. e: Aus Nord ch NOV-09 KBV-09 Fergwyn Power O Magic u: Red Royaly´s Enchanting Elisabeth Vid leverans är hon självkart vaccinerad, chipmärkt och registrerad i skk. Stamtavla, pärm med info samt lite smått och gott till valpen medföljer. Ring eller maila för mer info. Jennica, Kennel Red Royalty´s
11 000 kr
Blocket.se

Blandrasvalpen Astrid

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hej! Mitt namn är Astrid. En glad och frammåt blandrastjej som nu behöver hitta ett eget seriöst,kärleksfullt och livslångt hem. Gärna till något äldre personer med tidigare hunderfarenhet. Jag är 8-v och leveransklar omgående. Självklart är jag vaccinerad,chippad,avmaskad och vet.besiktigad. Min pappa är en Tibbeblandning och min mamma en welsh corgi pembroke. Men mina ben blir längre än deras ; ) OBS! SÄLJES ENBART TILL ETT KÄRLEKSFULLT,SERIÖST,DJURVÄNLIGT OCH LIVSLÅNGT HEM!!!
5 900 kr
Blocket.se
Hund  ·  Arvika

Welsh corgi pembroke

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Kennel Pemberwood´s har två trevliga hanar kvar. De är födda den 23/5-13 Lev klara nu då de är 8 veckor reg i skk vet bes vaccinerade chipmärkta avmaskade och dolda fel försäkrade Electrico är en rödvit långsvansad hane Ezzet är en stubb svansad rödvit hane För mer bilder och för att se deras stamtavla kan ni gå in på vår hemsida www.pemberwoods.se Vid intresse ring!!!!
12 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Arvika

Welsh corgi Pembroke

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Cherokee finns fortfarande tillsalu en långsvansad rödvit Pembroke valp. Lev klar i april då han är 8 veckor. Reg i skk, avmaskad, vaccinerad, chipmärkt, dolda fel försäkrad. Vi söker dig som kan erbjuda denna kille ett varaktigt och aktivt hem. Corgin är en trevlig allroundhund (vallhund i grunden) som älskar det mesta. Mer info om rasen hittar du på svenska welsh corgi klubbens hemsida. Du är också välkommen att ringa för mer info.
13 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj