Quantcast
Till salu inom: ”

wesper trummor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Behöver du ett billigt "slit-och-släng" eller ett acryl men inte har råd med ett Vistalite? Detta är i så fall något för dig. Ett Wesper med den ovanliga färgen "black smoke" i dimensionerna 12", 13", 16", 22". Det finns en lagad (och stabil) spricka i baskaggen, därav det låga priset. Skickas EJ, men kan leveraras inom Stockholm eller utmed sträckan Stockholm-Göteborg mot ersättning. Pris: 2900 kr eller högstbjudande.
Hej , jag började spela trummor i 4:an men har nu flyttat till lägenhet vilket betyder att jag inte kan ha kvar dessa trogna vänner. De är i mycket bra skick jag har inte spelat mycket om man tänker så många år jag haft de. Perfekt för nybörjaren men även för den lite erfarnare, priset lågt på grund av att de måste bort. Märket är wesper, det är ett gammalt märke som var populärt under 60 talet.
Snygg,komplett Yamaha kvalitetstrumset i mycket bra skick. Baskagge 22" Hängpukor 12" , 13" Golvpuka 16" Virvel 14"x 6" Yamaha stativ,pedaler,nya skinn. Paiste/Wesper cymbaler. 14" hi-hat , 16" crash , 20" ride. Färg: RÖD ! (ej orange) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer ett trumset av märket Wesper som har stått i vår replokal och mest samlat en massa damm. Detta trumsetet är ganska slitet men fyller sin funktion som grundläggande nybörjartrumset eller om man vill ha ett i replokalen. Hi-haten är av märket Paiste och håller en ganska hög standard. Det som ingår är: En virvel, en baskagge, en hi-hat + stativ, en crash cymbal + stativ, två hängpukor och en pedal till basen. Priset kan diskuteras vid snabbaffär. Ring gärna vid frågor
Säljer ett Premier Cabria i fint skick, 10, 12, 14, 20. Dessa set tillverkades i England och går inte att jämföra med senare (sämre) Cabriaset som är gjorda i Kina. Ett metaliclackat set som låter kanon. Kan tänka mig att byta mot ett vintageset typ Wesper eller så. Har stativ, pall, pedal och en Mapex-virvel som jag kan tänka mig att kasta med mot en slant. Pris (för shellpack): 2500:-