Quantcast
Till salu inom: ”

wigwam bärstol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

MiO Spjälsäng, Verkligen en bra säng, Två lägen för botten. Lite nagg men fin och stadig, Bra kvalitet! 500 kr Bärstol (WIGWAM) för höstens och vinterns äventyr. Nyskick! Endast använd en gång. Så lätt och skön att bära barnet i. Vind och regnskydd medföljer. Kan ställas som stol på marken. Rejäl, bra kvalitet!. 400 kr Lära Gå Stol, Märke Micki. Mickis finaste lära gå vagn Nyckelpigan. Man kan även justera trögheten på hjulen vartefter barnet lär sig gå bättre. Bra kvalitet! 200
Sparsamt använd, och i bra skick. Det är enkelt att bära ditt barn och är mycket användbar t ex; på promenader, till och från förskolan, i affären, på museer, på semestern, vid friluftsaktiviteter och på andra platser eller tillfällen då det är opraktiskt med barnvagn. Vadderade justerbara axelremmar. Justerbart höftbälte som fördelar tyngd och avlastar ryggen. Höj- och sänkbar sits. Säkerhetsremmar på sidorna och över barnets höft. Förvaringsfack. Regn- och solskydd.
Matstol 2 st av modell Antilop från Ikea. Matbricka finns till båda stolarna medföljer. Bra skick. Pris per st 100 kr. Bärstol av märke Wigwam med avtagbart sol- och vindskydd. För barn upp till 18 kg. Aldrig använd. Pris 200 kr Spjälsäng Kaxholm med höj- och sänkbar långsida. Två lägen på botten. Vi har även använt sängen utan långsida och då fungerat bra som säng i en mellanperiod innan det var dags för en större säng. Madrass kan medfölja. Pris 500 kr Samtliga saker är i mycket bra skick och kommer från ett djur- och rökfritt hem.
Använd max en vecka, mycket gott skick.