Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha 25hk 4-takt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sun Buster med 25 hk yamaha 4-takt. Säljes med anledning av nyköp. Perfekt båt som kan användas både till sjö och älvfiske. Båten är av 1986 års modell. Har med åren fått några bucklor och repor. Den har enbart körts i sötvatten och i huvudsak används till fiske. Den har efter varje tur tagits upp på trailer och så även vinterförvarats i lada. Motorn är en Yamaha F 25 AET inköpt -04. Servad regelbundet varje år. I och med fisket har den körts väldigt lugnt på låga varv ca: 30-60 timmar per år. Båten är utrustad med extra spöhållare, fäste för djuprigg och hemmagjord mast till planerbordspulkor. Tiki-Trailer och Ekolod, Lowrance ingår inte i priset. Men kan diskteras mot pristillägg. Pris 40 000 kr eller högstbjudande.
Välvårdad YAM 400 gummibåt med Yamaha 25 hk 4-takt. Båten är från 2001, men uttagen första gången 2004. Motorn är från 2004. Båt och motor är i bra skick. Motorn är välservad och har alltid förvarats i varmförråd. Båten har inte några lagningar, dvs har aldrig varit punkterad. Båt och motor är använda 3-4 veckor per år. Denna YAM 400 med motor är mycket lättanvänd och enkel att stuva undan i medföljande packväskor efter att båtsäsongen är över. Utrustning: Trycktank 25 liter Rattstyrning Packväskor Förtöjningstampar Aluminiumlåda/sittplats Lanterna (ej monterad) Ankare Instruktionsmanualer för motor och gasreglage. Impeller samt oljefilter till motorn 2st paddlar Vi nås bäst via mail.
Crescent 465 styrpulpet (-90) med Yamaha 25 hk 4-takt (-05). Båten är 4.65 meter lång och 1.80 meter bred. Den är godkänd för 7 p. Både motorn och båten är i gott skick. Uppskattar att motorn har gått cirka 30-40 timmar. Vi har haft båten sedan 1999 som ägare nr 2. Utrustning som följer med båten: Ett par åror med årtullar, Batteri (elstart), Bränsletank, Fendrar, Dynor, Lanterna vit (batteri), Dragg, Räddningsstege, Motorlås Instruktionsbok och verktyg till motorn Obromsad Trailer Brenderup 4020 med ny axel och lager. Motorn är Securmark-märkt Prisidé 44 000:- Ring eller mejla vid intresse!